Дъщерята на Асен Агов уж разчиства гардероба си Дъщерята на

...
Дъщерята на Асен Агов уж разчиства гардероба си Дъщерята на
Коментари Харесай

Пиарката на Nexo и спонсорка на ДБ разпродава дрехите си

Дъщерята на Асен Агов сякаш разчиства дрешника си

Дъщерята на Асен Агов, която е била началник на PR-отдела на криптопирамидата " Nexo ", Миа Агова трескаво се зае да разпродава дрешника си с първокласни облекла, видя Lupa.bg. Дамата разгласи за обмен носено палто на Кавали за скромната сума от 500 лв.. Миа твърди, че дрехата е обличана единствено няколко пъти и поради това се разделя с нея. В обществените мрежи разясняват, че по-скоро я е боязън от бъдещи проблеми и гледа да се отърве от част от морковите си одежди, а бижутата да скрие на несъмнено място. Ето какво написа Агова, която е работила за Nexo от април 2020 година до юни 2021 година, след което още веднъж се занимава с пиарстване, само че в друга компания в бранша на криптовалутите и технологиите – " DappRadar ", заяви Lupa.bg.

" Здравейте, дами. Това е първият ми пост тук — от година се поканвам да се разделя с облекла, които боготворя, само че към този момент няма къде да нося… Дойде момента, наканих се.
Първата такава обичана дреха, с която ми е най-мъчно да се разделя (затова и стартирам с нея — по-късно по-малко ще ме боли сърцето) е това палто Just Cavalli.
Влюбих се в него от пръв взор, когато го купих — има един old world изискан, който е нехарактерен за Cavalli, и със стегнат колан на талията се усещах като тези модели в шивашките списанията от 50-те години… Но не ни е било писано да останем дружно вечно — към този момент нося Patagonia, вместо Cavalli.
Използвам фотография, която открих на база кода от етикета, тъй като по-добре демонстрира палтото. В мненията ще кача моите фотоси, както и линк към фотографията, която използвах (ако е позволено).
Та, детайлите:
Размер: IT 42
Дължина от яката до долу: към 140 см
Състав: 45% акрил, 35% полиестер, 20% вълна, 5% “други нишки ”; хастар: 50% ацетат, 50% вискоза
С аварийно копче и етикет (свалени, схваща се)
Купено при започване на 2021 и носено няколко пъти
Купено на 60% понижение, за към 450 евро, само че нямам спомен за точната цифра
Продавам го за 500 лева
Аз съм 170 см и бих споделила, че е по-скоро за дами към моята височина или по-високи, или пък тези от вас, които носят токчета.
Надявам се да си откри добър нов дом скоро, с цел да не се разколебая и да си намеря опрощение да го запазя… ".

Все още няма искащи, които да купят палтото, предлагано от Миа. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР