Дъщеричката на басиста на „Ку-ку бенд“ Георги Милчев-Годжи буквално му

...
Дъщеричката на басиста на „Ку-ку бенд“ Георги Милчев-Годжи буквално му
Коментари Харесай

Вижте първи снимки на бебето на Георги Милчев-Годжи

Дъщеричката на басиста на „ Ку-ку бенд “ Георги Милчев-Годжи безусловно му е одрала кожата. В това се уверихме след извънредни фотоси на дребната Цвета. 6-месечната хубавица театралничи дружно с майка си Надежда Дончева и баща си и няма спор на кого се е метнала, написа "Галерия ".
Това са първите снимки на наследничката на Годжи. Басистът ревностно пази персоналния си живот и даже раждането на бебето бе изненада за много хора. Малко се знае и за годеницата му Надежда, която също настойчиво се крие от медиите.
Годжи и Надежда сами се грижат за бебето и не търсят помощ от никого. Макар че дребната Цвета е кръстена на майката на музиканта, 70-годишната баба Цветана я е виждала едвам няколко пъти. Според осведомени, свекървата на Надежда по никакъв начин не я харесвалаи още тъгувала по първата си снаха – Даниела.
Припомняме, че Годжи има двама сина от някогашната си брачна половинка Даниела. Волен и Цветомил също не се интересували изключително от сестричката си и не симпатизирали на Надежда. Те считали, че 20 години по-младата избраница на баща им се интересувала единствено от парите му.
Близки на басиста, които познават добре Надежда, обаче са на друго мнение. „ Надето доста обича Годжи, проличава си от километри. В нея няма завист и задни мисли, извънредно благо момиче “, описват другари на Милчев.
Припомняме, че Надежда Дончевa роди на 16 декември предходната година. Хората, които знаеха за идното раждане, се брояха на пръсти. От екипа на „ Шоуто на Слави “ разкриват, че Годжи даже не я показал на множеството си сътрудници. Тези дни Надежда и музиканта станаха кръстници на децата на свои близки другари. Това е и първата им поява дружно като двойка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР