Дървени къщички за бездомни животни се появяват мистериозно на поляна

...
Дървени къщички за бездомни животни се появяват мистериозно на поляна
Коментари Харесай

Мистерия в Тракия! Къщички за бездомни животни се появяват в района, стават все повече

Дървени къщички за бездомни животни се появяват мистериозно на поляна в Тракия от известно време. За това алармираха до TrafficNews поданици в региона, които виждат, че броят на къщичките пораства. Те се намират наоколо до районното кметство.
Прочетете още
Към този миг обаче за никой не е ясно кой стои зад тази самодейност. Част от хората в региона считат, че със захлаждането на температурите това би помогнало на много  четириноги животни, живеещи и мръзнещи по улиците под тепетата.

Въпреки положителното дело, се намират и такива, които недоволстват от проявата. Някои от жителите на квартала считат, че скупчването на доста животни на едно място, измежду тях и необезпаразитени, основава заплаха за близките, като прибавят, че  къщичките са ситуирани наоколо до детска площадка.

Освен подсигуряването на заслон, хората се грижат и за изхранването на животните, като най-редовно слагат храна в купичките пред къщите. 

От районното кметство също са озадачени от постъпката и не знаят кой стои зад нея. Някои от живущите в блок близо до поляната, описаха пред TrafficNews , че са забелязали по какъв начин къщичките биват стоварвани от бус. Въпреки това основателите на това дело и досега остават в загадка.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР