Дармщат постигна уникален обрат и победи гостуващия Хайденхайм с 3:2

...
Дармщат постигна уникален обрат и победи гостуващия Хайденхайм с 3:2
Коментари Харесай

Дармщат триумфира над Хайденхайм след три гола за шест минути

Дармщат реализира неповторим поврат и победи гостуващия Хайденхайм с 3:2 в мач от 25-ия кръг на немската Втора Бундеслига.

Кристиан Кюлветер даде задатък на гостите в 17-ата минута, откакто довкара една топка от близко. Четвърт час след началото на втората част, Роберт Лайперц удвои преднината на играчите в червен състезателен екип.

Всичко изглеждаше ужасно за играчите на Франк Шмид до минутите сред 77-а и 83-а, в които, вратарят на Хайденхайм – Кевин Мюлер извади топката от мрежата цели три пъти.

Първо Аарън Сейдел понижи за 1:2 от близко, а тъкмо когато започваха последните 10 минути от срещата Филип Титц изравни с глава. 120 секунди след изравнителното попадение пристигна и цялостният възторг за гостуващия отбор – след отдалечен удар на Тим Шкарке и неприятна интервенция на Мюлер, топката влетя във вратата на последния за трети път.

С успеха Дармщат най-малко краткотрайно се изкачи на върха с 47 точки – две повече от Вердер Бремен и три над Санкт Паули. И двата отбора обаче са с мач пасив.

Хайденхайм пък е на седма позиция с 39 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР