Дарко Тасевски е мъж-мечта! Поне това излиза от думите на

...
Дарко Тасевски е мъж-мечта! Поне това излиза от думите на
Коментари Харесай

Дарко Тасевски - мъж-мечта

Дарко Тасевски е мъж-мечта! Поне това излиза от думите на нежната му половинка Ромина Тасевска, която разкри, че футболистът на Славия е поел уговорката да се грижи за трите им деца, до момента в който тя се забавлява на мегашоуто "Като две капки вода ".

"Някой би трябвало да гледа децата и пое тази служба. Взе ги от детска градина, купил им е по нещо сладичко да хапват, завел е най-големия ни наследник Давид на футбол, останалите са го гледали, след това ги е прибрал, нахранил ги е... Поне по този начин споделят. "

"Между другото, извънредно рядко ни се получава тъкмо този номер. Ние сме тук от януари и към момента даже не сме излезли двамата дружно на никое място. Но този път той направи този компромис, остана у дома с децата, с цел да мога да участвам на това прелестно шоу ", показа някогашната Мис България и разкри, че също разрешава на мъжа си сходни излизания с другари, само че той избира домашния уют.

"Ооо, да, оставям го да излиза по мъжки, само че той не излиза! Предпочита след подготовка да се прибере и да си бъде с нас ", съобщи Ромина Тасевска за "На Кафе " по NOVA и разкри каква е разликата за нея в този момент, когато към този момент с мъжа ѝ обитават за непрекъснато в България, а не да идват на отмора за по един месец, както беше в последните няколко години, когато македонецът играеше в Тайланд.

"Различна е България, когато се прибираме за отмора и когато оставаме тук за непрекъснато. Когато сме идвали за по един месец, е имало толкоз малко време, че не съм влизала в дълбочина в нашата блага татковина. Докато в този момент към този момент се сблъсквам с битови обстановки, които малко ми демонстрират действителността. Не, че се окайвам. "

"Нормално е да върша някаква параленост с Тайланд и България. Да речем, че към този момент съм ОК. Всъщност това, което ме шокира е отношението на хората на моменти. Аз в Тайланд съм привикнала без значение от статута на индивида, постоянно да е ухилен, привлекателен и подготвен да ти помогне ", показа някогашната Мис България и разкри какво ѝ е направило неприятно усещане.

"Дори през днешния ден в магазина толкоз жестоко се държаха с мен, че аз напряко в действителност се учудих. Разбирам, че всеки има проблеми, знам, че не всичко е прелестно на всички места, само че мисля, че хората би трябвало да сме по-позитивни и да се усмихваме ", приключи Тасевска.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР