Държите ли се така, че той да разбере любовта ви?

...
Държите ли се така, че той да разбере любовта ви?
Коментари Харесай

Мъжете се чувстват истински обичани, когато...

Държите ли се по този начин, че той да разбере любовта ви? Или забравяте за тези неща, които в действителност ще го накарат да се почувства обичан?
Показвате възторг и разпоредителност
Мъжете обичат да са водещи във връзката, само че им писва все те да дърпат въжетата за всичко - за вечерни излизания, секс, общи инициативи, пътувания и екскурзии, всичко. Така че бъдете инициативни и въодушевени, изненадвайки половинката си понякога. 
Не забравяте за прегръдките
Кратките или продължителни обятия са обичани на мъжете, даже и да не го признават. Така че не забравяйте за гушкането заран, откакто се разсъните, късата прегръдка в асансьора или гледането на филм прегърнати.
Не избягвате целувките му, когато...
е упражнявал, има набола брада или пък пазите грима си, с цел да не ви го скапе. Една мимолетна целувка и охотата, с която я приемате всякога, без значение от събитията, е нещото, което кара мъжа в действителност да се усеща обичан и мечтан.

 Добави изложение
Правите му кафе
Това е един от тези благи жестове, който изпъква измежду останалите и кара мъжете да се усещат обгрижвани и глезени. Какво по-хубаво от това да се разсъните заран и да ви чака чаша горещо кафе. Ако пък му го сервирате по секси облекло, той ще бъде в действителност на седмото небе.
Подкрепяте го и го насърчавате
Мъжете несъмнено имат потребност от опора зад кулисите, с цел да бъдат безупречни на сцената. Ако вие влезете в тази роля, то мъжът до вас в действителност ще се усеща освен обичан, само че и блажен, че сте с него. 
Споделите заниманието му
Независимо дали обича да спортува, да гледа футбол, да се занимава с роботи и прочие, той ще е повече от благополучен, в случай че най-малко от време на време споделяте дружно с него заниманието му. Не единствено той, само че и вие ще останете удовлетворени, че сте прекарали повече време дружно.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР