Държавният глава връчи голямата награда на победителя в 15-ото издание

...
Държавният глава връчи голямата награда на победителя в 15-ото издание
Коментари Харесай

Радев: В България има бизнес лидери, които със своите качества, воля и знания преодоляват изпитанията и водят икономиката към нови върхове

Държавният глава връчи огромната премия на спечелилия в 15-ото издание на състезанието „ Мениджър на годината “

В България има бизнес водачи, които със своите качества, воля и познания преодоляват тестванията и водят стопанската система към нови, още по-високи и значими върхове. Това съобщи президентът Румен Радев по време на церемонията по почитане на спечелилите в 15-ото издание на състезанието „ Мениджър на годината “, който отличава бизнес ръководители за използването на положителни управнически практики.

Държавният глава приветства финалистите в състезанието и подсети, че миналата година бе наситена с голям брой провокации, енергийна рецесия, икономическа неустановеност, политическа неустойчивост и липса на постоянно държавно управление с дълготраен небосвод. Въпреки всички неподходящи фактори, мъчно предвидимата среда и лимитираните благоприятни условия за действително обмисляне, част от българския бизнес се оправя сполучливо, което се потвърждава и от данните за износа, уточни Румен Радев и добави, че това е индикатор и за качествата и уменията на бизнес водачите да се оправят с компликациите.

Държавният глава акцентира, че до образуването на постоянно държавно управление служебният кабинет ще продължи да работи за обезпечаването на по-благоприятна бизнес среда и напомни, че с напъните на служебното държавно управление са обезпечени финансовите средства по оперативните стратегии, както и първият транш по Плана за възобновяване и резистентност.  „ Най-важното е, че служебното държавно управление съумя единствено за два месеца да създаде всички изчезнали закони, които би трябвало да отключат пътя към дълго чаканите промени и да обезпечат господство на правото, изсветляване на бизнес средата, задушаване на корупцията и предвидимост в разнообразни области, от които бизнесът има потребност “, посочи Румен Радев.

Държавният глава поздрави уредниците на състезанието от списание „ Мениджър “ и акцентира, че класацията „ Мениджър на годината “ задава тона за положителните практики, честната, открита конкуренция и високи стандарти за българския бизнес. По време на церемонията президентът Румен Радев връчи наградата „ Мениджър на годината “ на Владимир Спасов – пълномощник на „ М+С Хидравлик “ АД.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР