Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на празника

...
Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на празника
Коментари Харесай

Радев ще участва в празника на Созопол

Държавният глава Румен Радев ще взе участие в отбелязването на празника на град Созопол. От 19.00 часа президентът ще посети фотоизложбата „ Уловени мигове от созополско око “ на площад „ Хан Крум “ пред летен спектакъл „ Аполония “. Той ще отличи най-младия участник в състезанието, излъчил фотоизложбата. От 20.30 часа, в летен спектакъл „ Аполония “, ще стартира празничният концерт с „ Талантите на Созопол “. Румен Радев ще насочи одобрение към жителите на Созопол по случай празника на града.

Денят ще стартира с празнична литургия в храм " Св.Марина ", който се намира в едноименната околност, изясни кметът на Созопол Тихомир Янакиев. Там ще има и курбан, и национално забавление, преди този момент ще се провежда и плувен басейн:

"Ще бъде изработен водосвет. След това ще има национално забавление. Ще има плувен маратон. Ще бъде открита фотоизложба, ще бъдат наградени призьорите в нея. И вечерта е кулминационната точка с празничния концерт-заря от 20.30 ч. Президентът Румен Радев ще се включи в празника от 19 ч. Той ще прегледа фотоекспозицията озаглавена "Уловени мигове от созополското око ".

Заради нестабилната политечска обстоновка се бави значим за Созопол план, входиран във Фонда на фондовете, сподели още Янакиев.Той акцентира, че след сезона следва създаване на дъждовна канализация в новата част на града, асфалтиране на улици. Готов е идейният план на гарага в Черноморец, на подобен стадий е и гарата в Созопол.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР