Държавният глава Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен,

...
Държавният глава Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен,
Коментари Харесай

Румен Радев и Зоран Заев: Договорът за приятелство вече носи добри резултати

Държавният глава Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила благодари на министър-председателя на Република Македония за неговия кураж и визионерство, с които откри вероятността за другарство в двустранните връзки с България.

На среща в Скопие с македонския министър председател президентът Радев акцентира, че с подписването на двустранния контракт за другарство и добросъседство сред страната ни и Република Македония е била затвърдена и европейската вероятност за целия район на Западните Балкани, оповестиха от прессекретариата на президента.
11

Министър-председателят Зоран Заев акцентира, че визитата на българския държавен глава в Скопие е доказателство за положителните двустранни връзки и благодари за поддръжката на страната ни за процеса на европейска интеграция на Република Македония, както и за слагането на Западните Балкани като приоритет на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

„ Договорът за другарство към този момент носи положителни резултати, всеки министър от македонското държавно управление към този момент е бил на посещаване в България и беседва за вероятностите за усилване на двустранното съдействие “, акцентира Зоран Заев. Той открои енергетиката, транспортната инфраструктура и други сфери, в които следва да бъдат реализирани съответни резултати и благодари за помощта, която страната ни оказва на македонската полиция и войска.
11
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР