Държавната агенция за закрила на детето, в партньорство с Министерството

...
Държавната агенция за закрила на детето, в партньорство с Министерството
Коментари Харесай

ДАЗД обявява конкурс за плакат под мотото `Щастливи заедно`

Държавната организация за протекция на детето, в партньорство с Министерството на образованието и науката, провеждат Национален конкурс „ Плакат “ за учебните заведения по изкуства, учебните заведения с паралелки „ Изобразително изкуство “ от системата на Министерство на образованието и науката, както и за школите по изкуствата (2019 г.).

Kонкурсът за афиш е ориентиран към учениците от специалностите „ Рекламна графика “ и „ Компютърна графика “ в учебните заведения по изкуствата, паралелки с разширено проучване на „ Изобразително изкуство “, към учебните заведения от системата на МОН, както и за школите по изкуствата. Тематиката е обвързвана с правата на децата. Конкурсът е под мотото „ Щастливи дружно “.

Целта на състезанието е да подтиква креативния капацитет и изява на учениците по тематики, свързани с правата на децата, които включват и правото да бъдат както консуматори, по този начин и основатели на изкуство и култура; да ги насърчи да показват креативност и индивидуалност; да възпитава в тях почитание към фамилните ценности; да ги накара да извърнат по-сериозно внимание към заплахите, които крие заобикалящата ги действителна и цифрова среда.

Темата на състезанието е „ Щастливи дружно “.

Подтемите са:

1. Здравословен метод на живот за моето положително здраве;

2. Моето виждане за обучение за бъдещето;

3. Аз и моето семейство;

4. Сигурност във виртуална и действителна среда;

5. Играя, спортувам и се развличам.

Повече информация за състезанието тук.

Сахак Касапян - победител в „ Сигурността на децата в действителна и виртуална среда “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР