Държавите имат много различни специфики по отношение на придобиването на

...
Държавите имат много различни специфики по отношение на придобиването на
Коментари Харесай

Радев: Ако така продължаваме, ще доведем държавата до пълен блокаж

Държавите имат доста разнообразни специфики във връзка с придобиването на енергоресурси и потреблението им, изключително за генериране на електрическа сила, тъй че мъчно се намира пресечна точка на ползите.

Стояхме до късно нощес, с цел да намерим общ метод към решение на всички проблеми, изключително в две посоки – за взаимно закупуване на газ от страни-членки и въвеждане на динамичен ценови кулоар при транзакции с газ и таван на газа, когато се употребява за произвеждане на електрическа сила, съобщи Novini.bg.

Това съобщи президентътРумен Радевот Брюксел, където взе участие в Европейския съвет във връзка присъединението ни в НАТО. „ Важно е да се знае, че в Европарламента 15 депутати от Нидерландия гласоподаваха “за ” България и Румъния и единствено четирима бяха срещу “, сподели той. Според него е значима поддръжката и тя ще докара до действителен резултат:

„ Взех намерено отношение по този въпрос в наличието на ръководителя на Европейския парламент, на Европейски Съюз, на Европейската комисия, с цел да обясня още един път какво прави България, какво е взаимност и какво е общ стопански интерес за сигурност. “ Той разяснява и третият следващ ден на опити за избор на ръководител на Народното събрание у нас:

„ Аз чакам народните представители да изпълнят дълга си към българските жители и страната и да конституират парламент.

Проблемите за решение са огромни, доста закони чакат. Висш съдебен съвет, инспектората към него, Българска народна банка, Конституционния съд работят без цялостен състав или с изминал мандат. Това също е голям проблем. Ако по този начин продължаваме, ще доведем дъжавата до цялостен блокаж. “

„ При енергийните ограничения, които се вземат, България следи да не допусне по никакъв метод накървянане на нашия интерес, да не трансферираме средства към страна с по-големи финансови благоприятни условия “, съобщи още той. Радев е безапелационен, че служебното държавно управление няма да работи за това българските жители, битовите консуматори, да идат на свободния пазар, касаещ електрическа енергия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР