Държавата трябва да намира пари за нуждите на хората, а

...
Държавата трябва да намира пари за нуждите на хората, а
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Държавата да намира пари за хората, а не за избори

Държавата би трябвало да намира пари за потребностите на хората, а не непрекъснато да влизаме от избори в избори и да се харчат милиони, които вместо това могат да отиват за обществени придобивки. Това съобщи през вчерашния ден секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Вяра Емилова и моли към българските жители да видят кой какво е направил за тях през миналите месеци и тогава да вземат своето решение на изборите през октомври.
" Предстои гласоподавателите да кажат кой каква политическа тежест ще има в новия парламент. Няма да са лесни тези избори ", разяснява тя. Емилова удостовери, че за Българска социалистическа партия не е допустима никаква коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи и партията остава поредна в своята политика. Тя напомни някои от четирите ограничения, на които Българска социалистическа партия залага след изборите. " Едната е ориентирана към елементарните български жители - да се наложи мораториум върху цените на газта и тока за битовите консуматори, с цел да могат българските жители да покриват своите разноски. Тази мярка е сполучлива както за битовите консуматори, по този начин и за хората от бизнеса, за които предлагаме съответните обезщетения ", съобщи Емилова. Според нея икономическата и газовата рецесия чукат на вратата и би трябвало да се вземат действителни ограничения, като се продължат диалозите с " Газпром ".
По думите й служебното държавно управление целеустремено маха фрагменти на Българска социалистическа партия и се оказва, че внезапно стартират всеобщи уволнения на знакови лица, които са работили за партията. " Интересното е, че работата на служебния кабинет е да възпроизведе почтени избори, а ние ставаме очевидци на нещо друго. Обществото ни сега няма потребност от следващото разделяне, а с цялото си държание сега служебното държавно управление прави тъкмо това ", заключи тя.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР