Държавата със спешни мерки за безопасността на движение по пътищата.

...
Държавата със спешни мерки за безопасността на движение по пътищата.
Коментари Харесай

Кабинетът в кампания безкрай срещу войната по пътищата

Държавата със незабавни ограничения за сигурността на придвижване по пътищата. Това разгласи министър председателят Николай Денков при започване на днешното съвещание на държавното управление. Една от първите му срещи е била с Министерство на вътрешните работи министъра, министъра на районното развиване, на превоза на 16 юни, с цел да се набележат ограничения, които да извърнат отрицателната наклонност с жертвите на пътя.

В резултат са набелязани систематични мерки-ремонт на рискови пътища, ограничения за безвредно шофиране, ограничения за образованието на водачите. Премиерът Денков поздрави Министерство на вътрешните работи за към този момент взетите ограничения. Сега стартират взаимни инспекции на 6 разнообразни институции. Те потеглят на изненадващи инспекции по разнообразни пътни участници. Ще се ревизират коли, товари на тирове и други Надявам се тази система да проработи, акцентира Николай Денков.

Няма да работим кампанийно, а това ще бъде част от нашата работа, увери още министър-председателят. Затова и се плануват ежемесечни срещи. Денков чака обаче да има забележими резултати след месеци.

Припомняме, че за диалозите, които премиера Николай Денков е имал, както и за набелязаните ограничения.
 Новият транспортен министър стартира всеобща проверка
Новият транспортен министър стартира всеобща проверка

За харчовете в последните 3 месеца
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР