Държавата първо да ваксинира служителите си и по този начин

...
Държавата първо да ваксинира служителите си и по този начин
Коментари Харесай

БСК: Държавата първо да ваксинира служителите си, за да даде пример на частния бизнес

Държавата първо да имунизира чиновниците си и по този метод да даде образец на частния бизнес. Това прикани в сряда Българската стопанска камара в писмо до до министрите на опазването на здравето и стопанската система.

Ако управляващите вземат решение за затваряне, туристическият отрасъл би трябвало да бъде заплатен с 80% от оборота на база 2019 година При работа на 50% от потенциала би трябвало да има 30 на 100 обезщетение от оборота, при 30 на 100 потенциал - 50 на 100 обезщетение, а при затваряне на бизнес - 80 на 100 за бизнеса и вдишване на заплатите по трудов контракт на хилядите ни чиновници, считат още от работодателската организация.

От БСК като цяло пазят позицията, че не могат да се ползват компенсации без ясни обезщетения за засегнатите бизнеси.

В края на август държавния здравен контрольор на страната доктор Ангел Кунчев, без тези, чийто личен състав и клиенти имат здравен документ.

Предложенията на основния здравен контрольор са обединени в няколко групи и засягат както фамилни събирания и конгресни мероприятия, по този начин и работата на заведения, фитнеси, провеждането на културни и спортни събития. Част от рестриктивните мерки имат планувани и изключения, в случай че обектите работят с личен състав и клиенти със зелен документ, т.е. са имунизирани, преболедували и тествани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР