Дарина Павлова се сродява с Кевин Костнър, като го е

...
Дарина Павлова се сродява с Кевин Костнър, като го е
Коментари Харесай

Кевин Костнър - кум на сватбата на сина на Дарина Павлова

Дарина Павлова се сродява с Кевин Костнър, като го е уговорила да бъде кум на сватбата на сина ѝ следващата година.

Костнър бил доста поласкан от поканата той персонално да кумува на младите. Илия-Калоян е единственият наследник на Дарина и убития необут на „ Мултигруп “ Илия Павлов.
Младежът би трябвало да се ожени следващата година в Щатите за гаджето си София Шенли, с която излизат от година.

Сватбата се възнамерява да бъде обилна и изключително блестяща. На нея се чака да има огромно звездно наличие.

Много от актьорите и продуцентите на Холивуд са близки другари на Дарина Павлова. С някои от тях тя работи, с други се познава.

Костнър ѝ споделил, че няма нищо срещу да бъде кум на момчето, с което се познава, въпреки и незадълбочено. Единствено трябвало по-отрано да знае по кое време тъкмо ще е събитието, с цел да може да си възнамерява уговорките.

Той бил обичаният артист на младежа и това го ласкаело. Венцислава – първородната щерка на Илия Павлов, към този момент се омъжи. Сега е ред на сина. Бъдещата снаха София е родена в град Боулдър, щата Колорадо.

Илия се срещнал с нея на празненство и последователно двамата си допаднали. Те ще минат публично през всичките етапи, т.е. ще има и формален годеж преди сватбата.

Семейството на бъдещата младоженка било доста консервативно по въпроса.

Любопитно е, че Илия-Калоян не желал обилна женитба, а непретенциозно празненство. Засега обаче майка му надделявала в концепциите всичко да е грандиозно и по холивудски.

Според осведомени Дарина към този момент кани много от холивудските си сътрудници, с цел да възнамеряват времето за бъдещата женитба.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР