Дарина, дъщерята на президента Румен Радев, кара любовно лято с

...
Дарина, дъщерята на президента Румен Радев, кара любовно лято с
Коментари Харесай

Зетят на Радев – министерски син! Вижте на кого е син гаджето на президентската щерка

Дарина, дъщерята на президента Румен Радев, кара любовно лято с гаджето си Камен Златанов, разбра HotArena.

Любопитна детайлност е, че зетят на президента напълно не е с нормално родословие. Русокосият Камен в действителност е наследник на Зинаида Златанова – някогашен заместител министър-председател и министър на правораздаването от май 2013 до август 2014 година в държавното управление на Пламен Орешарски, писа „ Ретро “.

Президентската дъщеря и Камен се залюбили около театъра. Не е загадка, че и двамата играят в младежката актьорска натрупа „ Ле Страпонте “, която е основана от френската гимназия, в която Дарина към момента учи.

Любимият й е ученик на същото учебно заведение, само че приключил преди 2 години и към този момент бил студент. Покрай заниманието си двамата почнали да движат в една и съща компания, да пътуват по театрални фестивали в страната и чужбина, а любовта им незабелязано пламнала. Техни другари издават, че гаджета станали през предходната пролет.

17-годишната първородна щерка на Румен Радев от първия брак на президента с Гинка Кесякова явно е срещнала майка си със своя обичан, тъй като неотдавна двамата прекарали летен уикенд във фамилната вила, намираща се край Пловдив.

Дарина завела гаджето си на село и го срещнала с всичките си родственици по майчина линия. Дали обаче самият президент е имал достойнството персонално да се запознае с възможния си предстоящ шурей, не е ясно, само че занапред ще има редица такива благоприятни условия, тъй като влюбените са безусловно неразделни.

Наскоро Камен и Дарина бяха дружно и край морето. С цяла тайфа другари те лагеруваха на къмпинг „ Смокиня “, намиращ се на няколко километра от Созопол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР