Дарин Ангелов, Христо Петков и Теодора Духовника са главните актьори

...
Дарин Ангелов, Христо Петков и Теодора Духовника са главните актьори
Коментари Харесай

Новият спектакъл Лисичета ще се игаре на сцената на Народния театър в новогодишната вечер




Дарин Ангелов , Христо Петков и Теодора Духовника са основните артисти в новия театър на Народния спектакъл „ Лисичета “. В изявление за предаването „ Преди всички “ Ангелов описа: Основната линия в пиесата сред нас двамата с Христо Петков и Теодора Духовникова в, че ние сме двамата братя и една сестра, които следва да станем доста богати и би трябвало да разделим едни пари, и всеки желае да вземе малко повече. Идеята е в това, че самата класика на Лилиан Хелман е доста настояща и до ден сегашен и вътре се засягат тези привързаности към материалното и тотално загубване на духовното и всевъзможни типове страсти единствено и единствено с цел да се завоюва повече и да се стигне до братоубийство и такива тежки взаимоотношения сред близки и родственици.
В новогодишната вечер, на 31 декември, още веднъж ще се играе спектакълът: Не за първи път играем на Нова година. Вече стартира да се трансформира в традиция Народният спектакъл да играе премиерните си спектакли за сезона на Нова година. Наистина е извънредно забавно и за доста от хората е специфичен ден. Хората идват облечени публично и си го трансформират в един свои персонален празник.

Започваме да губим идентичността си и заради тази причина се хващаме като удавник за сламка за първата по-човешка постъпка и я фаворизираме дотам, че я трансформираме в знамение, сподели още артистът.

Целия репортаж чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР