Дарения за две болници направиха народният представител на ДПС от

...
Дарения за две болници направиха народният представител на ДПС от
Коментари Харесай

Ализан Яхова и дамите от ДПС-Русе с дарения за две болници

Дарения за две лечебни заведения направиха националният представител на Движение за права и свободи от Русенски изборен регион Ализан Яхова и дамите от ДПС-Русе. Инициативата е на Ализан Яхова.

С дамите от женската организация на Движението в района взехме решение да отбележим Деня на дамата – 8-ми март, като създадем подаяние за двете академични лечебни заведения в град Русе. Предложението ми беше със средствата, заделени за празненства и цветя, да бъде закупена инсталация за родилните отделения, описа Ализан Яхова.
 Ruse21
Дамите приветстваха този ексцентричен метод на празнуване.

Яхова организира срещи с шефовете на двете лечебни заведения и те показаха от какво имат потребност.
За болница „Медика“ дарението бе за неонатологично поделение. Така на майките ще бъде обезпечена близка до домашната среда болнична стая, за първите дни след раждане на детето, сподели националният представител от Движение за права и свободи.

За болница „Канев“ дарението е за детско поделение, в което се лекуват дребните пациенти, откакто изоставен родилното поделение.

Дарителските начинания ще продължат. За положителните дела не са нужни избори или мотиви, а дами с огромни сърца, безапелационна е Ализан Яхова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР