Данните на здравните власти сочат, че в областта има 253

...
Данните на здравните власти сочат, че в областта има 253
Коментари Харесай

Болницата в Шумен е почти пълна заради грипа frognews.bg

Данните на здравните управляващи сочат, че в региона има 253 заболели на 10 000 души. Болницата в Шумен е с съвсем напълнен потенциал за лекуване на грипоподобни признаци, само че места има. Пълни са и чакалните пред персоналните лекари.

 

Според доктор Мария Славчева споделя, че има скупчване на пациенти, заради нарасналата заболеваемост през зимния сезон. " Есенният интервал стартира с риновирусните инфекции, последвани от ентеровирусите, при започване на зимата стартира фамилен вирус, с продължителна кашлица, може би респираторен.

 

Покрай Коледа се видя внезапно нараснала заболеваемост на лица с висока температура, изнемощялост и мускулни болки. Тази зараза стартира най-вече детски градини, около единия член на фамилията, се разболяват всички. Внезапното начало отличава този грип ", изясни тя.

 

По думите ѝ посредством специфични проби се разграничават коронавирус и типовете грип, с цел да се организира дейно лекуване. При ограничение на контактите в учебно заведение и филтъра в детски градини и ясли, заболеваемостта ще намалее, безапелационна е доктор Славчева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР