Данните на социолозите са в рамките на стратегическата грешка. За

...
Данните на социолозите са в рамките на стратегическата грешка. За
Коментари Харесай

Мая Манолова проговори за коалиция, с кого

„ Данните на социолозите са в границите на стратегическата неточност. За социологиите няма случай в последните години да са познали. Като стартираме от кметските избори в София, където съучастваха в кражбата на моя избор в интерес на Фандъкова. Но аз съм сигурна, че хората най-сетне ще осъзнаят, че потребното гласуване е за тези, които им пазят правата, за хората, които са потвърдили, че стоят зад тях, зад техните проблеми, че ги поддържат ”. Това съобщи Мая Манолова, водач на „ Изправи се, България ”, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според нея е илюзия, че вотът за огромните партии е потребен. 

„ Всъщност, огромните партии ще влязат в Народното събрание, само че те са се провалили пред своите гласоподаватели, тъй като са се изкушили от корупция и тъй като са предали националния интерес. Сигурна съм, че хората този път ще изпратят в Народното събрание организации като „ Изправи се, България ”, добави Манолова.

По въпроса за бъдещите обединения, тя изясни, че нейната групировка ще работи с тези, които поддържат идеите и решението на проблемите на българските жители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР