Данни от тази сутрин - Турция внася рекордни количества въглища,

...
Данни от тази сутрин - Турция внася рекордни количества въглища,
Коментари Харесай

Илиян Василев: Внос на ток от Турция убива българските ТЕЦ-ове

Данни от тази заран - Турция внася рекордни количества въглища, тъй като са евтини. Излезе преди всичко в Европа, и създава рекордно високи количества електрическа енергия от тях и несъмнено емитира рекордни излъчвания.

 

Ние внасяме също рекордни количества електрическа енергия от Турция и убиваме въглищната си енергетика. Също внасяме рекордно огромни количества горива, създадени от съветски петрол в Турция. За това предизвестява във " Facebook " Илиян Василев.

 

Хайде да ми обясните къде е моралът, къде е бизнес, обществена, икономическа и прочие логичност?

Защото политиките в Европейски Съюз са идентични и за Германия, която е на хиляди км от Турция, и няма никакъв проблем каква сила се създава в Турция и по какъв начин тя ще засегне промишлеността и, и ние, които не можем да спрем нито електрическата сила създадена от въглища, нито горивата.

 

И по какъв начин реагира Европейски Съюз тъй като климатичните политики стават все по-скъпи и някой би трябвало да заплаща. Въвеждат всевъзможни типове спомагателни такси и налози с цел да ги финансират. Обмислят и климатични мита, с които да създадат вноса на въглеродно интензивни артикули от страни отвън Европейски Съюз. Но и там митата ще влязат в цената, която европейския консуматор заплаща. Не китайския или турския.

 

СОР срещите стават все по-декларативни и безсмислени, тъй като крайната цел - да спасим Планетата не се припознава като топ приоритет отвън няколко столици в Европейски Съюз и Северна Америка. Говоря не за заявления, а за действителни ограничения и политики. 

 

Идват европейски избори и този път нямам никакво желание да проливам дитирамби за достолепията, априори, на всичко, което ни се показва като европейска политика.

 

Искам да се ревизират климатичните политики в посока и по метод, тъй че да не страдаме толкоз безумно - ние затягаме коланите, без да сме район с най-голям растеж на приходите в света, сме с най-високи разноски на човек от популацията за климатични политики и най-много все по-депресирани и нещастни, че губим конкуренция с времето и не можем да спасим планетата, Китайци, индийци, турци - все едно не живеят на тази Планета въобще не им пука.

 

Трябват ни евродепутати, които да отрезвят Европа от световните ѝ задачи да избавя света - първо би трябвало да спасим себе си и да я създадем Европейски Съюз по-съразмерна на личните си ползи и благоприятни условия. Иначе идват атентатори като Възраждане и Алтернатива за Германия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР