Данна възмути всички моралисти, а и не само! Певицата Даниела Пирянкова,

...
Данна възмути всички моралисти, а и не само!
Певицата Даниела Пирянкова,
Коментари Харесай

Скандал: Непълнолетна пайнерка се надупи в готовност за „задна“!

Данна възмути всички моралисти, а и освен!
Певицата Даниела Пирянкова, известна като Данна, провокира вълна от въмущение със фотосите, които разгласява в обществените мрежи. Младото момиче, което е още единствено на 17 година, излъчва огромни порции секс, което не е нещо за толериране, когато става въпрос за малолетни дами.



Изпълнителката на „Пайнер“ се е надупила пред обектива на фотоапарата и е отдала особено значение на своята задна част, като че ли чакайки някой да я ощастливи откъм гърба.

Снимката е скандална за момиче, което още няма пълноправие. Чудно къде ли са родителите й в този миг. Няма и помен обаче от това непретенциозно момиче от „Шоуто на Слави“.

Нека напомним за по-непаметливите, че Слави Трифонов даде път към известността на Даниела. Когато тя беше още на 12 година, взе участие в състезанието за заместител на Крисия и го завоюва. Впоследствие обаче Слави напусна БТВ и се лиши от услугите й в своята телевизия.

За сметка на това Пирянкова пое по пътя на чалгата. В момента тя е най-младата певица на „Пайнер“, само че възмущава с нещо друго, а точно прекомерно половото си държание за своята възраст.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР