Даниил Медведев е най-голямата спортна звезда на Русия в момента,

...
Даниил Медведев е най-голямата спортна звезда на Русия в момента,
Коментари Харесай

Медведев премахна руския флаг от Instragram профила си


Даниил Медведев е най-голямата спортна звезда на Русия сега, само че това не му попречи да показва несъгласието си с политиката на своята страна по любопитен метод. Световният №1 отстрани съветския байрак от профила си в Instagram, като това не остана неусетно от почитателите. Преди смяната знамето бе позиционирано след думите „Професионален тенисист“.

По време на шампионата в Акапулко Медведев изрази своето отрицание по отношение на нахлуването на съветската войска в Украйна, като съобщи, че е напълно на страната на мира. Андрей Рубльов и Карен Хачанов също приканиха за преустановяване на военните дейности.

„Искам да има мир по целия свят. Бил съм в доста страни както като младеж, по този начин и като експерт. Не е елементарно да чувам всички тези вести. Аз съм напълно на страната на мира“ – сподели първенецът на US Open след успеха си над Йошихито Нишиока на шампионата в Мексико.

Няколко дни по-късно Медведев употребява страницата си в Twitter, с цел да насочи апел за мир в името на децата по света.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР