Даниела Кадева се класира на десето място в спринта на

...
Даниела Кадева се класира на десето място в спринта на
Коментари Харесай

Даниела Кадева зае десето място в спринта за Купата на ИБУ

Даниела Кадева се класира на десето място в спринта на 7.5 км при дамите, а Владимир Илиев зае 11-а позиция в спринта на 10 км при мъжете за Купата на ИБУ по биатлон в Отепяя (Естония). Шампионка при дамите стана Кло Шевалие (Франция) с 10 от 10 повалени цели и време от 22:18.1 минути.

Втора е Янина Хетих (Германия) на 5.2 секунди също без пропуск в стрелбата, а трета е Юлиана Фрюхвирт (Германия) на 12.9 секунди с една сбъркана цел. Даниела Кадева е десета с една неточност и пасив от 44.0 секунди, Десислава Стоянова приключи на 19-о място с една пропусната цел и закъснение от 1:07.5 минута, Стефани Попова е 58-а с три неточности и на 4:24.0 минути, а Емилия Йорданова не започва.

При мъжете победител в спринта е Давид Цобел от Германия, който измина трасето за 24:15.8 минути и пропусна една цел в първата си пукотевица. Владимир Илиев се подреди 11-и с три неточности и закъснение от 53.8 секунди, Антон Синапов е на 64-о място с четири пропуща и пасив от 3:43.4 минути, а Димитър Герджиков и Михаил Клечеров не стартираха. Световното състезание по биатлон стартира на 7 март в Йостерсунд (Швеция).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР