Даниел Златков излиза с позитиви от ВИП брадър“. Футболистът успя

...
Даниел Златков излиза с позитиви от ВИП брадър“. Футболистът успя
Коментари Харесай

Даниел Златков пред в. "ШОУ": Обичам жените да извъртат врат след мен

Даниел Златков излиза с позитиви от „ ВИП брат “. Футболистът съумя да се покаже в най-хубавата си светлина и да си завоюва поддръжници. Играл е в Миньор (Перник), Славия, Болуспор - Турция, Ботев (Пловдив), а сега – в първенеца на Беларус – Шахтьор. За хората, които не се занимават с футбол – той е българският Роналдо. Баща е на две прелестни дечица, а най-голямата му опора в живота е неговата брачна половинка. Дани Златков отговори на всички неуместни въпроси на нашия кореспондент. - Дани, очакваше ли да получиш подобен утвърдителен отзив от страна на феновете на „ ВИП брат “?
- Наистина слушам единствено положителни мнения за късия интервал, в който съм на открито. Радвам се извънредно доста. Докато бях вътре, нямах визия какво се случва и феновете какво виждат. Не че съм имал терзания – въобще не ми е било на дневен ред това. В Къщата се случват хиляди неща, а феновете виждат единствено дребна част от тях.

- Ти бе единственият, който от началото до края държеше една позиция по отношение на Шеф Петров и в нито един миг не се обърна като „ фурнаджийска лопата “…
- Още през цялото време споделих, че не одобрявам този човек. Не е и наложително да го одобрявам и да бъдем другари. Казах му го в очите! Нямах срещу обаче да приема ръката, която ми подаде най-после или поздравленията. Но няма по какъв начин 18 индивида да се харесаме и да бъдем другари. Първите няколко дни, до момента в който се опознаем, всичко беше ужасно, настроението неповторимо. Впоследствие се разкриха някои черти от характера, които не съвпадаха с други и се получиха неразбирателства.

- Чувстваш ли се предаден от дамите, откакто ги защитаваше от Шеф Петров, когато ги нападаше, а те след това си шушукаха с него?
- Не ме интересува дали са си ставали другари с него. Дочувал съм обаче техни реплики по отношение на мен и неодобрението на съответни мои дейности. Не съм имал потребност от сходна поддръжка.


Мъжка целувка за кино лентата, който снимаха в Къщата

- Ако експанзията в Къщата беше разрешена, щеше ли да го нокаутираш?
- (Смее се.) Не знам… Предполагам, че да! Но в случай че експанзията беше разрешена, той надали щеше да си разреши такова държание и да ме изкара отвън нерви. Можем единствено да гадаем…

- Опасяваше ли се, че Биг Брадър може да те изкара наложително, поради онази вечер, в която диша във врата на Шеф Петров и си разруши носа в главата му?
- Защо? Аз не съм показал никаква експанзия. В Къщата има камери и съквартирантите видяха, че няма такова нещо. Нито съм го удрял, нито нищо. Както постоянно, той реагира по еднакъв метод и преувеличи нещата в негова изгода. Изкара ни, че с Тото сме се напили, което е цялостна нелепост. Аз не мога да пия алкохол, бях си сипал една чашка за наздраве.

- Доста се тормози от сериала, който трябваше да снимате вътре. Смути те в действителност, че би трябвало да го играеш гей и да се целунеш с Тото…
- Това беше най-трудното нещо за целия ми престой. След снимането и когато видяхме крайния резултат, всички бяхме на мнение, че се справихме добре. Получавам поздравления за това. На мен ми се случи за пръв път да играя роля и беше много мъчно. Направихме много подготовки и не можахме да изкараме и една сцена... без някой да се засмее. Доста е мъчно да целунеш мъж.

- Но пък евентуално си привикнал на неприлични оферти от мъже…
- Това към този момент са глупости… (смее се)

- Липсата на секс по какъв начин ти се отразяваше в Къщата? Да гледаш толкоз хубави дами пред теб, и то нищожно облечени, несъмнено не е било лесно…
- Ежедневно се виждаха такива неща, само че когато знаеш, че имаш прелестна жена, ти даже не мислиш за изкушенията по пътя си.


Дани със брачната половинка си Агнес

- Какво си казахте с твоята брачна половинка, откакто се прибра у дома?
- Ние си говорихме доста, най-много за това какъв брой сме си липсвали един на различен. Почти не сме обсъждали предаването. Отделихме време за себе си.

- Вярно ли е, че твоето дете ти е споделило да не се прибираш, тъй като жена ти те е видяла с две девойки преди началото на формата? Така най-малко сподели Антон Стефанов, визирайки ваш разговор…
- Нещата се преувеличиха много. Всички знаят, че участниците с дребни деца имат право на рандеву от тях един път седмично. Детето ми беше болно, лежеше на дивана и аз изтълкувах нещата по неправилен метод. Стана неразбирателство, няма нищо ужасно. Няма да се развеждам. Всичко при нас си е наред. Антон Стефанов е публицист и обича сензациите.

- Обръщаш внимание на външния си тип, което е похвално, само че евентуално целиш и утвърждение измежду дамите. Обичаш ли да извъртат вратове по теб?
- Кой не обича?! Ако някой ти каже по този начин, значи грубо те лъже!

- Шеф Петров твърди, че дамите харесват повече него?
- Да е жив и здрав. Приемам думите му с усмивка.

- Докато беше вътре настойчиво се обсъждаше етническата ти принадлежност. Може би всичко потегли от догатките на Сашка Васева, че си от ромски произход…
- Сашка Васева искаше просто да ме обиди, никой различен не го е обсъждал това. Разбрах за това, когато Цуни номинира Сашка поради тези й думи. Обичам да отивам на солариум и да подкрепям тена си, само че това надали е причина, че числя се към някакъв различен етнос.

- Смяташ ли, че в България ще стартират към този момент да те възприемат повече като Даниел Златков, а не толкоз като двойника на Роналдо?
- Смятам, че да. И към този момент го чувствам това нещо.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР