Даниел Радклиф, както се казва актьорът изиграл главната роля в

...
Даниел Радклиф, както се казва актьорът изиграл главната роля в
Коментари Харесай

Заснеха Хари Потър да бута количка с бебето си

Даниел Радклиф, както се споделя артистът изиграл основната роля в Хари Потър дружно с неговата партньорка Ерин Дарк се радват на първото им дете.

Радостната вест бе доказана от ПР-а на артиста, откакто вестник Дейли мейл популяризира фотография по какъв начин младите родители бутат бебешка количка в Ню Йорк. Все още не се знае момиченце или момченце е бебето.

Още през март месец бе обявено, че щастливата двойка чака дете. Те са дружно от 10 години, а познанството и любовта им пламва от снимачната площадка „ Убий обичаните си “ от 2013 година.

В момента Даниел Радклиф е на 33 години и стана международно прочут, откакто изигра основната роля в екранизацията на бестселърите на Дж. К. Роулинг. Неговата обичана е на 38 години, като тя е известна с ролята си в сериала „ Доброто момиче се бунтува “ от 2015-та година.

Актьорската двойка споделят времето си сред Съединени американски щати и Англия, а през 2022-ра Хари Потър показа, че ще се радва, в случай че децата му пожелаят да работят във филмовата промишленост, само че зад кулисите.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Хари Потър дете бебе количка Дж. К. Роулинг Даниел Радклиф Ерин Дарк new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР