Даниел Петканов заряза по жесток начин певицата Ева, с която

...
Даниел Петканов заряза по жесток начин певицата Ева, с която
Коментари Харесай

Даниел Петканов крие гадже навън! Ето как измаменото момиче го нареди – СНИМКА:


Даниел Петканов заряза по нечовечен метод певицата Ева, с която бяха гаджета до влизането му в къщата на „ Вип Брадър “.

Красивата изпълнителна към момента не е претърпяла удара, който репортерът й нанесе със сватбата с някогашната си Алекс Богданска.

Преди дни Ева разгласява фотография от предишния Хелоуин, когато с към момента са били гаджета. А текстът към фрагмента е повече от фрапиращ: „ Един прекрасен спомен от Хелоуин, въпреки че даже тогава гледа към друга “.

Даниел Петканов очевидно не може да бъде мъж за една жена, както към този момент стана ясно на цяла България. В къщата репортерът призна, че е изневерил повече от 5 пъти на прясната си брачна половинка Алекс Богданска, до момента в който имали връзка. Моделката най-малко му отвърнала уместно със същия брой кръшкания, поради което репортерът я линчува в обществените мрежи. Но си затрая какви ги е правил той самият зад тила й.

Когато влезе в къщата, Петканов премълча също, че на открито си има другарка, която го чака. За сметка на това, подложи някогашната си на пресечен разпит с какъв брой мъже е била след раздялата им, дали си има гадже сега и прочие

Без дума да обели за Ева, той възобнови връзката си с Александра Богданска в къщата и даже се ожени за нея. Младото семейство е на върха на щастието, а грозно зарязаната певица не е на себе си от подлата постъпка на Даниел. Интересно по какъв начин ли ще се почувства обаче госпожа Петканова, когато излезе на открито и научи, че мъжът й в действителност си е имал друга.

Вероятно чак тогава ще осъзнае защо искаше да я предизвести майка й и за какво отхвърли да участва на сватбата. И, за жалост, сватбата с Даниел Петканов, в действителност ще се окаже мина, която ще избухне в лицето на красивата моделка. Точно както майка й предсказа.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР