Даниел Петканов, станал известен като Лудия репортер, си присади коса.Това

...
Даниел Петканов, станал известен като Лудия репортер, си присади коса.Това
Коментари Харесай

Три бона струва новата коса на Дани Петканов - slava.bg

Даниел Петканов, станал прочут като Лудия кореспондент, си присади коса.

Това призна самият той с видео в интернет канала, който поддържа дружно със своята брачна половинка Александра. Дани направи интервенцията в прилежаща Турция, където прекара с жена си три дни, до момента в който бе изписан, а крайният резултат на процедурата ще стане явен след година.

Само преди ден пък Петканов качи фотография и ново видео, в което се вижда, че единствено месец след трансплантацията към този момент има забележим резултат. „ До 23-годишна възраст имах коса като килим (смее се). Никога не съм имал никакви индикации, че ще стартира да оплешивявам. Бях 4-ти курс студент, когато за пръв път видях, че от едната ми страна е почнало деформиране на лентата на косата. С течение на годините стартира да се задълбочава проблемът”, споделя Дани. Доста дълго той третира скалпа си с разнообразни субстанции и шампоани, които за момента дават краткотраен резултат, само че с течение на годините косопадът става все по-агресивен.

Лудия кореспондент в последна сметка взема решение, че ще се подложи на трансплантация на коса и даже отива на обзор първо в клиника в България. Там го отхвърля цената от 12 000 евро. „ В Турция ми направиха интервенцията за 1400 евро, в което се включваха прехвърлянията и 3 дни престой в хотел”, признава Петканов. Операцията му е била 6 часа и половина с локална анестезия. От видеото пък стана ясно, че самият Дани си е бил донор и са му взели присадката от задната част на главата, написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР