Даниел Крейг ще получи колосален хонорар в размер на 25

...
Даниел Крейг ще получи колосален хонорар в размер на 25
Коментари Харесай

Даниел Крейг прибира $25 млн. от Бонд 25

Даниел Крейг ще получи грамаден хонорар в размер на 25 милиона $ от петия филм, в който ще затегне вратовръзката на Джеймс Бонд. Режисираната от Дани Бойл лента се чака да се появи на огромен екран на 8 ноември 2019 година, а солидната финансова инжекция за артиста е вследствие на сложните договаряния за продукцията.

Припомняме, че откакто взе участие в четвъртия си план от франчайза, Крейг съобщи, че избира да му „ отрежат ръцете “, в сравнение с да се завърне към облика на фамозния разузнавач. Очаква се звездата да получи и % от приходите на идния „ Бонд 25 “, с което облагите му могат да доближат и до 100 милиона $. Така, Крейг ще се разпише като най-скъпоплатеният артист в холивудските среди. За съпоставяне, в последните си планове другите любимци за купата Дуейн Джонсън-Скалата, Вин Дизел и Ан Хатауей са се договорили за надлежно 22, 20 и 15 милиона $.

Междувременно стана ясно, че екранният Джеймс Бонд има и различен мотив за наздравица. Заедно със брачната половинка си – актрисата Рейчъл Уайз, са в очакване на първия си общ правоприемник. Какъв ще бъде полът на бебето и по кое време по-точно ще се появи то обаче към момента не е ясно.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР