Даниел Крейг даде последното си интервю като Джеймс Бонд. Мачото

...
Даниел Крейг даде последното си интервю като Джеймс Бонд. Мачото
Коментари Харесай

Даниел Крейг: Бонд ми скъса нервите

Даниел Крейг даде последното си изявление като Джеймс Бонд. Мачото блесна върху корицата на списание „ GQ “ топлес за наслада на дамите и разиска за прекарването си като 007 – той е артистът, който най-дълго е носил шпионския костюм в 58-годишната история на поредицата. „ Смъртта може да изчака “, който бе отсрочен за ноември поради ковид, ще бъде петият му филм като паметния английски сътрудник. Крейг последно изигра Бонд през 2015-а в „ Спектър “.

„ Не имах намерение да се върна за още един филм, тъй като не знаех дали интензивната физическа подготовка си заслужаваше. В предишното съм си казвал: „ Бонд ще ми скъса нервите, не мога повече, няма да се оправя “. За някои от сериите трябваше да се сготвям, без даже да имам написан сюжет “, споделя артистът.

И признава, че до в този момент постоянно си е мълчал и не е взел участие в писането на сюжетите, за което съжалява: „ Винаги съм си държал езика зад зъбите, проявявал съм почитание към сценаристите и не съм им се месил и през днешния ден ме е гняв за всичко това “.

Крейг, който е женен за актрисата Рейчъл Вайс, която чества 50, разяснява и бъдещите си проекти: „ В последна сметка нищо от суетата по аления килим няма значение, тъй като има по-важни неща в живота – децата, от които постоянно може да има повече. Така или другояче мисля, че мога да изиграя съвсем всичко. Да, сигурно. И да не мога, то най-малко ще се постарая да е занимателно. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР