Даниел Кормие срина от критики поведението на дългогодишния си враг

...
Даниел Кормие срина от критики поведението на дългогодишния си враг
Коментари Харесай

Кормие засипа с критики Джоунс

Даниел Кормие срина от рецензии държанието на дългогодишния си зложелател Джон Джоунс, който не стопира с провиненията отвън клетката. След последния арест на „ Боунс “, Кормие усеща, че като че ли няма излизане от този повтарящ се кръговрат на неточности.

„ Казах някои неща през 2017 година преди да се бием за повторно. Говорих за грешките и по какъв начин би трябвало да се учим от тях, само че той не го направи. Не поема отговорност в нито една обстановка. Така и в никакъв случай не погледна в огледалото. Цялото му неприятно държание въпреки всичко води до триумф в осмоъгълника и несъмнено се пита за какво тогава да го трансформира? Сякаш всеки го укорява през годините, само че по-късно излиза и печели някой мач и след това още веднъж почитателите му благодарят “, стартира тирадата си някогашният международен първенец на UFC в две категории.

„ Помня какъв брой се радвах на него и фамилията му на аления килим, има прелестни дребни девойки. В този миг не усещах никаква омраза с Джоунс. Той има най-прекрасното семейство, само че в идващия миг излиза и прави нещо, от което би трябвало да си напомням за какво въобще не го одобрявам. В UFC си имаме правила за държание на открито и би трябвало да бъдем експерти “.

„ Никога не съм изпитвал удовлетворение, че не може да се оправи с демоните си или както ги назовава. Лошото е, че при Джон това е повтарящ се кръговрат към този момент доста дълго време. Всичко зависи от него. Дейна сподели нещо доста мъдро – към този момент даже не сме разочаровани, тъй като сме привикнали. Когато неприятното държание се трансформира в нещо предстоящо, това е най-големият сигнал, че би трябвало да се събудиш и да осъзнаеш нелепостите си “, приключи Кормие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР