Данъците играят основна роля в определянето цените на горивата. Според

...
Данъците играят основна роля в определянето цените на горивата. Според
Коментари Харесай

В Германия е най-изгодно да зареждаш гориво вечер?

Данъците играят съществена роля в определянето цените на горивата. Според най-големия немски авто клуб ADAC фактът, че цената на дизела още веднъж е покрай последното високо равнище и че бензинът също става по-скъп, се дължи основно на цената на суровия нефт.

Както демонстрира настоящата оценка на ADAC за цените на горивата - дизелът сега коства приблизително 1,585 евро за литър в Германия. Това е с 2,3 цента повече спрямо миналата седмица. Цената за литър Super E10 сега е 1.655 евро. В съпоставяне с миналата седмица ADAC записва нарастване от 0,7 цента.

Експертите виждат повода за настоящето повишаване по бензиностанциите, по-специално в нарасналата цена на суровия нефт. Барел нефт Brent сега коства към 84 $, с 4 $ повече от миналата седмица.

Според рекомендацията на ADAC водачите би трябвало да се възползват от съмненията в цените на горивата денем и да зареждат вечер. Оценките демонстрират, че бензинът и дизелът нормално костват най-вече заран към 7 часа сутринта, а най-евтини са вечер сред 18 и 19 часа и сред 20 и 22 часа. Ако напълните тогава, можете да спестите приблизително до седем цента на литър.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР