Дама от града под тепетата поема изключително ключова позиция в

...
Дама от града под тепетата поема изключително ключова позиция в
Коментари Харесай

,,Промяната“ бързо намериха заместник на Дамянова! Червенокоса дама е новият сив кардинал

Дама от града под тепетата поема извънредно основна позиция в „ Продължаваме промяната “. Константина Маркова ще се грижи за имиджа и PR тактиката на първата политическа мощ от последните избори, написа „ Марица “.

Тя сменя Диана Дамянова, считана за сив кардинал на триумфа предишния ноември. Бившият пиар на „ Лукойл “ се отдръпна в пенсия.

Ина, както я назовават другари и сътрудници, е родена в Пловдив и приключва Английската гимназия под тепетата, а по-късно и Американския университет в Благоевград.. Възпитаник на АУБ е и брачният партньор Андрей, който върти сполучлив IT бизнес.

Семейството се радва на три деца. Кариерата на Ина стартира в медийната формация на „ Инвестор “. Дамата става основен PR специалист на bTV, където дълги години се утвърждава като един от най-хубавите в този бизнес.

От 2021 година има частна компания в тази сфера. Колеги от сектора я разказват като извънреден експерт и доста прецизен човек.

От Ина Маркова ще се чака да измисли новата печеливша медийна тактика на „ Промяната “, който съгласно разнообразни изследвания изостава на 2-3 % от основния конкурент ГЕРБ преди изборите на 2 октомври.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР