dama.bgКакво те очаква през любимия летен месец?Ще срещнеш ли любовта

...
dama.bgКакво те очаква през любимия летен месец?Ще срещнеш ли любовта
Коментари Харесай

Големи промени през новия месец! Тези зодии трябва да са много внимателни в следващите седмици

dama.bg

Какво те чака през обичания летен месец?

Ще срещнеш ли любовта или пък по-скоро ще се отдадеш на завършения с обичаните си хора?

Как ще се развиваш в професионалната сфера?

Разбери още в този момент!

 

Овен

На вас, Овни, през месеца се чака да ви изникнат разногласия с родственици или задължения около родителите или някого от близкото ви обграждане: братя, сестри, сътрудници, съседи. В любовта ще имате шанс. Ако сте заети, с колегата ще имате опция да изживеете приятни мигове, а в случай че сте свободни е доста евентуално да се влюбите и да търсите близостта на забавен за вас човек. В работата се чака да имате конфликт с властимащи фигури, от които е значимо да излезете дипломатично.

 

Телец

Вие, Телци, най-вероятно ще съумеете да забогатеете през месеца и да си припечелите спомагателни средства. В работата ще имате прогрес и ще получите самопризнание. Не е изключено да имате кахъри около кола или друго средство за предвижване, за това ви се предлага да планирате вярно времето си и да тръгвате малко по-рано към работните си места, с цел да не закъснявате. Ще имате усъвършенствания в и около дома. Периодът е доста подобаващ и за нареждане и преаранжиране на жилищата ви.

 

Близнаци

При вас, Близнаци, се обрисуват голям брой флиртове и закачки с противоположния пол през месеца. Ако сте в съществено партньорство, сътрудникът ви, ще ви изненада с нещо и ще имате опция да изкарате ползотворно времето си дружно. В службата ще съумеете да демонстрирате гениите и уменията си пред останалите и ще получите самопризнание и овации. Ще сте доста продуктивни и ангажирани и ще влагате огромна част от силата си за изкарване на пари.

 

Рак

Вие, Раци, ще имате доста добър тонус през месеца и интервалът ще е доста подобаващ за спортни интензивности и здравословни разходки. Очаква се да имате доста терзания, по какъв начин ви възприемат другите и дали срещате поддръжка и схващане от останалите. Ще се засягате от най-малките мнения и забележки и с цел да избегнете нежелани спорове е добре да обмисляте обстановките преди да реагирате. Печеленето на пари ще бъде ваша съществена тематика през месеца и то ще ви се получава с лекост.

 

Лъв

При вас, Лъвове, връзките ви с колегата по всяка възможност ще претърпят позитивна смяна и развиване през месеца. Периодът е доста подобаващ за задълбочаване на връзката. В работата се чакат известно количество драми и неразбирателства с шефове и сътрудници, заради което ви се предлага да сте умерени в дейностите и приказките си, както и склонни към взаимни отстъпки.

 

Дева

Вие, Деви, ще сте доста мечтателни и отнесени през месеца. Много евентуално е да се влюбите мощно и да имате предпочитание да се оттеглите за известно време от публичния живот, както и да се отдадете на удоволствия. Трябва да сте извънредно деликатни около околните си другари, тъй като може да се чакат известни разочарования в тази сфера. Внимавайте на кого, какво споделяте, с цел да не ви споходят изненади в следствие. Ако имате неотложна работа, ще успявате да мобилизирате напъните и мисълта си и да се справяте сполучливо със дилемите.

 

Везни

Вие, Везни, ще полагате нови основи през месеца и ще сте много дейни. Всяко ваше изпитание ще бъде възнаградено и нещата в службата елементарно ще ви се получават. Периодът е подобаващ за пътувания в чужбина или интензивно другарство с чужденци. Много евентуално е да получите подкрепи от висшестоящи или да започнете значими обществени контакти, които след време да са ви от изгода. Не е изключено да ви хрумне концепция по какъв начин да осъществите своя отдавнашна фантазия. В любовен проект обвързаните от вас ще имат късмет да се насладят на време, прекарано с обичания човек, до момента в който свободните ще за заляти от нови и забавни благоприятни условия за флиртове и закачки.

 

Скорпион

Вие, Скорпиони, в работата си ще намерите самопризнание стига да съумеете да канализирате вярно силата си. Ще имате доста прочувствен месец. Ще сте склонни да се сърдите на близки до вас хора за не изключително основни неща. Внимавайте защо харчите парите си и се пробвайте да бъдете по-пестеливи.

 

Стрелец

При вас, Стрелци, не е изключено да изникват известни финансови съмнения през месеца. Може да ви се наложи да зависите от непознати запаси. Много е евентуално да сте изцяло отдадени на романтиката и да ви е мъчно да се концентрирате върху друго. Ако сте в съществено партньорство се чака да предприемете взаимни инициативи или пътувания. Ако сте свободни е доста евентуално да се влюбите и да имате доста интензивни преживявания в любовен проект.

 

Козирог

Вие, Козирози, ще сте във вихъра си през месеца. Всеки от вас ще съумява да се изявява в някоя област и да бъде оценен от заобикалящите. При всички случаи ще имате доста работа, само че ще я вършите с лекост преодолявайки изникващите спънки. Ще разполагате с инструментариума да излизате като спечелили от всички обстановки. В съкровен проект ще сте извънредно дейни. Ако сте заети, партньорството ви ще процъфтява, а в случай че сте свободни ще се закачате с някого от заобикалящите.

 

Водолей

Вие, Водолеи, ще се занимавате най-много с персоналните и интимните си партньорства през месеца. Не е изключено да имате задължения около най-близкия до вас човек, да се скарате или да изяснявате връзки. За нещата по-бързо да утихват е значимо да цените и почитате мнението на другия и да се преценявате с него. В работата и в всекидневието ви се чака да успявате сносно да отстоявате себе си и да покорявате върхове на професионалното занятие.

 

Риби

Месецът ще е доста сполучлив за вас, Риби. В работата нещата ще ви се получават с лекост. При всички положения ще бъдете видяни от значими за вас хора и ще получавате нужните ви поддръжка или съвет. Финансово ще се чувствате постоянни и се чака да съумеете да припечелите добре. В любовен проект се чакат забавни срещи с хора, които мощно ви вълнуват. При всички случаи ще сте отзивчиви и харесвани от противоположния пол.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР