Дължината на безименния ви пръст и тази на показалеца, разкриват

...
Дължината на безименния ви пръст и тази на показалеца, разкриват
Коментари Харесай

Дължината на два от пръстите ви говори за вашия характер

Дължината на безименния ви пръст и тази на показалеца, разкриват доста съответни неща от вашия темперамент. Изследванията по тематиката са на Норвежкия теоретичен и софтуерен университет.

Ако желаете да научите освен това за себе си и вашите близки и другари, то направете следния дребен тест:

1. Погледнете деликатно от горната страна лявата си длан /или на този, за който ви интересува/. В какво отношение се намира дължината на показалеца и безименния пръст?

2. Прочетете и разберете към кой вид принадлежите вие съгласно описанията по-долу.

а) Безименният пръст е е по-къс от показалеца.
Тази настройка на дължината приказва за изключително мощно самочувствие и даже егоизъм в избрани моменти. За такива хора изобщо не е никакъв проблем да са сами, тъй като въобще не обичат да ги обезпокояват.
Когато става дума за обич, тяхното самочувствие леко отшумява. Рядко имат подготвеност да създадат те първата крачка и да вземат самодейността в свои ръце.

б) Безименният пръст е по-дълъг от показалеца
Притежателите на такива пръсти имат забележителни външни данни. Те са доста очарователни, елементарно споделят и се схващат с хората към тях. Независимо от това обаче, те се характеризират като цяло с лека настъпателност. Лесно се вземат решение да поемат по-големи опасности и не биха се отказали да печелят повече, в сравнение с тези с по-къс анонимен пръст.

в) Безименният пръст и показалеца са почти с идентична дължина
Когато това е по този начин, можем да приказваме за хора с изключителна преданост и същинска убеденост. Те са доста всеотдайни и правилни сътрудници. Предпочитат да дават доста повече, в сравнение с да вземат. С тях всичко върви безпрепятствено и умерено, като че ли е по проект.

Изследванията на норвежкия екип са стигнали и до друго умозаключение. Дългите показалци осведомят за по-ниски равнища на тестостерон, а късите противоположното - за високи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР