Дали заради емоцията или по друга причина, но Тото направи

...
Дали заради емоцията или по друга причина, но Тото направи
Коментари Харесай

Тото е големият победител на финала на Вип Брадър, но какво се случи в студиото?!

Дали поради страстта или по друга причина, само че Тото направи невиждано излизане, като се трансформира в първият победител, който не си сподели нито една дума с водещите на предаването!

Йонислав Йотов – Тото е огромният победител във VIP Brother 2017! Рапърът се окичи с купата " Любима звезда на България ", а Маргарита Хранова зае почетното второ място. Трета по вота на феновете се класира Миглена Каканашева – Мегз, а четвърта и пета станаха надлежно Александра Петканова и Джулиана Гани.

Петимата финалисти излязоха на сцената, съпроводени от обичани български реализатори и подвигнаха публиката на крайници. Джулиана и Криско взривиха студиото с " Базука ", а незабавно след тях Александра и Нели Рангелова разчувстваха всички с евъргрийна " Мой стих ". Тото и Галин извършиха една друга версия на шлагера #MeGusta, която рапърът приспособява особено за общото им осъществяване. След тях Марги и Милица Гладнишка изпяха безконечната " Оставаме ", а Мегз и Фики Стораро обраха аплодисментите с " Кой ".

Джулиана и Александра финишираха на пето и четвърто място. Булката на Къщата бе посрещната с кошница със зеленчуци от своя брачен партньор Даниел и не съумя да сдържи сълзите си, до момента в който гледаше своите най-хубави моменти в Къщата.

Класиралата се на трето място Мегз призна през сълзи на Ники Кънчев, че приключението VIP Brother е било най-хубавото нещо в живота ѝ и след него тя се усеща по-добър човек.

Победителят Тото бе посрещнат от голяма агитка, отпред с майка му и дуетната му половинка Лъчо, а някогашните Съквартиранти безусловно го понесоха на ръце из сцената на предаването. Дали поради страстта или по друга причина, само че Тото направи невиждано излизане, като се трансформира в първият победител, който не си сподели нито една дума с водещите на предаването!

Любовният сезон на VIP Brother към този момент е в историята, само че още в понеделник в 20:00 часа се задава един извънреден и изцяло нов сезон. Big Brother: Most Wanted ще събере под един покрив най-търсените VIP Съквартиранти и риалити герои от други формати.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР