Дали секретарят по правни въпроси и антикорупция на президента ще

...
Дали секретарят по правни въпроси и антикорупция на президента ще
Коментари Харесай

Гешев се закани: Президент, премиер, ром или циганин, евреин или олигарх - прокуратурата ще е безкомпромисна към всички


Дали секретарят по правни въпроси и антикорупция на президента ще бъде притеглен в качеството му на обвинен вземат решение наблюдаващите прокурори, съобщи в Сандански Иван Гешев във връзка последните данни на прокуратурата по досъдебното произвеждане против Пламен Бобоков, съобщи БГНЕС.

Гешев бе безапелационен, че до момента в който той е основен прокурор, българската прокуратура няма да прави взаимни отстъпки без значение дали става въпрос за президент, министър-председател, народен представител, секретар, ром или ром, евреин, обществено слаб или олигарх – методът за всички ще бъде идентичен. Единственото нещо, с което ще се преценява прокуратурата е дали си нарушил закона или не, съобщи обвинител номер едно.

Прокуратурата е открита към българските жители посредством медиите по метод, по който не е открита никоя друга конструкция в страната, съобщи още Гешев.

Главният прокурор добави, че към момента тече инспекцията на истинността на записите и снимнките с премиера Бойко Борисов, а резултат скоро ще има.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР