Дали се е закрепила коалицията, не ме интересува. Решението, което

...
Дали се е закрепила коалицията, не ме интересува. Решението, което
Коментари Харесай

Даниел Митов: Радев вече е свалил доверието си към кабинета, БСП определя посоката и дневния ред в страната

" Дали се е закрепила обединението, не ме интересува. Решението, което взе за Украйна е позорно. Ние сме подкрепили единствено текста. Реалният спор за снабдяване на военна помощ към Украйна беше преместен. Володимир Зеленски искаше военна помощ. Българските управляващи трябваше да са почтени, тъй като ние не можем да ремонтираме кораби. Танковете, които би трябвало да се ремонтират, са руски. Русия няма да достави аварийни елементи. Симулира се някаква " помощ ". Това съобщи пред Нова нюз зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" Другият срамен миг беше изнудването на посолство на страна, която е във война. България трябваше да бъде самодейна, тъй като това не е единствено война против Украйна. Страната ни обслужи с пасивното си държание Москва. Трябваше да имаме доста по-категорична позиция. Не мога да се сетя за по-голяма мерзост да искаш писмо от Украйна, с цел да реши държавното управление вътрешните си проблеми. Държавата се ръководи от Българска социалистическа партия. Кирил Петков не може да постанова посока и позиция, тъй като няма престиж. Българска социалистическа партия взима решенията и по ежедневните политики. За ГЕРБ е добре страната да се развива. Всеки ден на власт на това държавно управление удължава мъката. Кабинетът би трябвало да си върви част по-скоро. Румен Радев към този момент е свалил доверието си към кабинета. Няма никакви подозрения, че към този момент е взел курс към това, още веднъж да преоформя политическия дневен ред ", безапелационен е Митов.

" Притесняваме в " Български напредък " е, че това е следващият план, който се появи от нищото и се е запътил натам. Притесняващо е, че партията на Стефан Янев не заема европейски и трансатлантически позиции. Паметникът на руската войска би трябвало да отиде в Музея на социалистическото изкуство. От държавното управление зависи дали да бъде демонтиран. Петата колона у нас е доста огромно - като се стартира от президента и Българска социалистическа партия, и се мине през всякакви новоизгряващи фигури ", сподели още някогашният външен министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР