Дали ПП все още не е внесла документи за регистрация

...
Дали ПП все още не е внесла документи за регистрация
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Мирослав Иванов не знае дали партията му има регистрация

Дали Политическа партия към момента не е внесла документи за регистрация като партия - може би, само че не съм сигурен. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви Мирослав Иванов от " Продължаваме промяната ", който все още извършва длъжността ръководител на Народното събрание.

Иванов се оказа, че не знае също дали имат проблем с марката „ Продължаваме промяната “, за която искания има кметът на Добрич Йордан Йорданов и ще се наложи ли да си търсят друго име.

„ Това е безусловно без значение, тъй като хората познават нашите лица. Ние сме тук, ние ще продължим, без значение дали ще се образува нов кабинет или не. Излязохме преди няколко дни на площада и направихме същите поръчки пред хората там, които на процедура дадоха оценка на нашата работа “, разяснява депутатът от Политическа партия.

По думите му Политическа партия няма да внася предложение за нов ръководител на Народното събрание след предварителното премахване на Никола Минчев. А държавното управление ще внесе документи в Народно събрание при започване на седмицата за оставката след сполучливия избор на съмнение, която няма да се гласоподава.

Според и. д. ръководителят на Народното събрание Кирил Петков е бил добър министър председател през миналите шест месеца и не вижда причина да не бъде повдигнат още веднъж за министър-председател.

„ Ами в случай че не бъде подсилен, то ще бъде ясно, че тези политически обединения или народни представители не споделят нашите правила – нулевата приемливост към корупцията “, добави Иванов.

На въпрос по какъв начин се стигне до раздор в връзките сред „ Продължаваме промяната “ и Румен Радев, той отхвърли да отговори. Но пък зададе въпрос към президента - за какво в никакъв случай не похвали държавното управление за положителните неща, които направи, като обезпечаването на газ, откакто Русия спря доставките, преодоляването на цените на тока за битовите консуматори и други

Мирослав Иванов прикани в ефир Радев да бъде справедлив в оценката си към кабинета „ Петков “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР