Дали на базата на впечатления от личен опит, или поради

...
Дали на базата на впечатления от личен опит, или поради
Коментари Харесай

Кажи ми коя зодия те дразни и аз ще ти кажа какво мразиш в себе си

Дали въз основата на усещания от персонален опит, или заради други фактори, някои от нас, като чуят съответна зодия, им настръхват косите. Макар и да позволяваме, че от време на време може и да бъркаме в преценката за даден човек, изхождайки от неговата зодия, мъчно можем да излезем от стандарта на към този момент построеното мнение за него.

Дори и от време на време да бъркаме по отношение на притежателя на омразната ни зодия и след това да осъзнаем, че в действителност си имаме работа с превъзходен човек, психолозите имат пояснение за това съществуващо измежду някои от нас предрешение. Казано по-образно – хората към нас са огледала, в които, в случай че забележим нещо отблъскващо, то значи, че виждаме линия от нашия персонален темперамент, която не можем да одобряваме и която не понасяме.

И по този начин, дано да забележим какво споделя за вас зодията, която най-вече не долюбвате:

Овен

За вас Овена е недодялан, високомерен, надменен, емоционален, обидчив и избулив знак - качества, които не понасяте от дъното на душата си. В компанията им постоянно се чувстваш надали не като безличие. Това значи, че се страхуваш от грешките си и постоянно се чувстваш отговорен, в случай че изразиш мнение, противоположно на това на близките. Мислиш си, че като проявиш повече смелост на характера си в даден миг и неотложност, ще бъдеш пренебрегнат и отблъснат. Това е бариерата, която ти пречи да покажеш най-хубавото от себе си.

Телец

Да, Телците са невероятни чревоугодници, угаждат си на всяка своя волност и постоянно намират метод да се поглезят. Да им се чудиш напряко по какъв начин съумяват! Еми, съумяват. А ти, вместо да се дразниш от тях, по-добре намерения по кое време за последно си достави това гастрономическо наслаждение, от което имаш толкоз огромна потребност. И стой да лишаваш себе си от заниманията и пътешествията, които все отлагаш ли отлагаш. Крайно време е да помислиш за себе си. Не ти харесва онази част от теб, която има потребност от грижа, а ти си мислиш, че това е каприз.



Близнаци

Да мразиш Близнаци, значи, че не си падаш доста по изненадите и измененията. Трудно ти е да споделяш намерено и свободно. Обичаш рутината и се чувстваш нестабилно, когато предприемеш нещо ново и друго. Би желала да можеш да си позволиш да бъдеш малко по-авантюристично надъхан и да можеш по-лесно да събудиш детето в себе си.

Не харесваш Рак

Не си от най-емоционалните знаци, само че пък сигурно гледаш да стоиш по-далеч от хора от зодия Рак? Имаш потребност от внимание, от това да почувстваш, че някой е угрижен за теб, само че ти все се дърпаш и не разрешаваш на никого да влезе под кожата ти, като че ли ще изневериш на личните си правила. Ти си извънредно мощна и независима натура, само че приеми, че от време на време би трябвало да се отпуснеш в ръцете на някого, който желае да те носи на ръце.



Лъв

Трудно ти е да изразиш мнението си свободно и да кажеш в прав текст какво мислиш по даден въпрос. Не се чувстваш удобно, когато си в центъра на вниманието. Грешката ти е, че мислиш прекомерно доста за това какво ще кажат другите. Спри да се съобразяваш непрекъснато с външния свят. И бъди по-смел при устояване на личните си права.

Дева

Хората, които не понасят Дева, заобикалят самокритиката. Страхуваш се от хора, които дават доста от себе си, изпипвайки до съвършенство и най-малкият подробност, с цел да бъдат потребни на другите.Трудно ти е да приемеш, че всеки има значима роля в този свят и всеки е потребен с това, което способства за обществото. Най-лошото е, че се съмняваш даже и в личните си качества. Спри да се самообвиняваш за всяка дребна неточност. не е нуобходимо постоянно да търсиш утвърждението на другите. Осъзнайт, че няма различен като теб и твоите качества. Просто повярвай в себе си.



Везни

Продължаваш да си неуверен и нерешителен в това, което искаш. Понякога възприятието ти за самостоятелност може да излезе отвън надзор. Затова се и дразниш на хора, които съумяват да запазят хладнокръвие даже и в най-труден миг. Склонен си постоянно да погазваш правата на другите. Нарушаваш граници, които не би трябвало да прекрачваш. Не е наложително постоянно да си на контра. Успокой мозъка си и се пробвай да погледнеш през гледната тока и на другия.

Скорпион

Един от най-мразените зодиакални знаци. Обикновено си толкоз непреклонен, че даже и земетресение не би те помръднало от мястото ти. Не обичаш подмолните игри и шушуканията в ъгъла. Гордееш се с това, че си удивотелно спокоен и балансиран, само че сигурно би излязъл от кожата си, в случай че против теб се изправи някой истерик. И това те плаши най-вече.

Стрелец

Не обичаш разногласията и това постоянно ти изиграва неприятна смешка в дълготраен проект. Предпочиташ да споделиш нещо по по-заобиколния метод, само че в никакъв случай непосредствено. Иска ти се да подхождаш към света малко по-смело и намерено. Мразиш в себе си възприятието, че все ти пука. Крайно време е да разгърнеш страстите си и да бъдеш по-поривист и открит към света.

Козирог

Не ти харесва, че постоянно просто не можеш да кажеш "не " и постоянно допускаш хора в живота ти, които са под стандартите ти. Би желал да можеш да бъдеш малко по-дискретен, без да изтъкваш достиженията си, просто за какво това постоянно ти е изигравало неприятна смешка.



Водолей

Не ти харесва това, че от време на време ти се ще да се почувстваш специфичен и несравним. Трудно ти е да правиш нещо без утвърждението на близките. Имаш потребност от изява и овации. Старите лаври не са за теб. Ти имаш потребност да поемеш по неотъпкан път и да докажеш на другите какъв брой доста можеш да направиш какато за личното си самоусъвършенство, по този начин и за богатството на другите.

Риби

Ти не си от хората, които обичат да демонстрират уязвимост и да не се тормозят да изискат помощ от другите. запретваш ръкави и правиш всичко самичък. Само и единствено да не покажеш уязвимост. Повярвай, че този път е сложният и от време на време уединен път. Не се опасявай от това да поискаш помощ, когато в действителност имаш потребност от нея. Преглътни егото си и потърси другар. Не понасяш, когато някой все мрънка и търси аргументи за персоналните си неволи. Не те харесва, че и ти имаш потребност от подадена ръка или просто някой да те изслуша и да те одобри с всичките ти дефекти и добродетели.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР