Дали да предприемем нещо, трябва да се реши след консултации

...
Дали да предприемем нещо, трябва да се реши след консултации
Коментари Харесай

Владислав Панев: Войната с Русия за сърцата и умовете на българите е война за бъдещето на България


Дали да предприемем нещо, би трябвало да се реши след съвещания със службите. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на " " Владислав Панев във връзка ултиматума от Русия за анулация на решението за изгонването на 70 съветски дипломати.

Факт е, че от най-малко 10 година се намираме в тежка осведомителна война, която се води от Руската федерация в цяла Европа и всички социалистически страни. Ние сме много гореща точка в тази осведомителна война и сме първенци по доверие към Русия след нахлуването ѝ в Украйна. Русия води война доста покрай нас и при състояние, че сме на фронтовата линия, ограниченията би трябвало да са мощни. Аз одобрявам това като война за сърцата и мозъците на българските жители. И би трябвало да я спечелим, тъй като това е война за бъдещето на България, акцентира Панев.

Изгонването на дипломати е стъпка, която може да откри своето опрощение, добави той.

По думите му възможен експертен кабинет би трябвало да иа има ясна стратегия и да реализира ясни резултати в идващите месеци. Народното събрание има да прави много работа в този си състав. Представям си държавно управление, което да има картбланш да прокара икономическа и правосъдна промяна, да реализира резултати, които са забележими от публиката. Ако просто формираме болшинство и излъчим държавно управление, което не е в положение да направи нищо, може би е по-добре да вървим на избори, уточни зам.-председателят на ПГ на " ".

Попитан дали е допустимо необятно евроатлантическо обединяване с ГЕРБ и Движение за права и свободи, Панев сподели: " Основната тематика пред България сега е дали желаеме да продължим с феодализацията – някои да са по-равни от другите и да печелят с помощта на връзките си във властта или да променим България, тъй че всички да са равни и да печелят благодарение на знанията и уменията си. По тази разграничителна линия ГЕРБ и Движение за права и свободи стоят доста твърдо от другата страна. Това би било нездравословно в един политически формат и блокажът на страната може да бъде по-тежък, в сравнение с е сега ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР