Дългоочаквано продължение на музикално-театралното шоу Бог Рок и неговия феноменален

...
Дългоочаквано продължение на музикално-театралното шоу Бог Рок и неговия феноменален
Коментари Харесай

„Бай Рок“ с Филип Аврамов и група Джинджифил на Neverfest 2022 във Варна

Дългоочаквано продължение на музикално-театралното шоу „ Бог Рок ” и неговия свръхестествен фронтмен Филип Аврамов в детонация от напълно авторски части и фолклорни претекстове с рок аранжименти!

Той съумява да събере на едно място – в себе си – всички пациенти на психиатриите, които имат хигиеничен полуден като ги сплоти в величествен концерт-спектакъл Така най-накрая след 40 000 години групата „ Джинджифил ”, предвождана от този звезден комедиант се събира, с цел да изсвири, изиграе и изпее аргументите за появяването на първите планети, първите черни дупки и надлежно на първите дами във вселената!

Едно е несъмнено – всички, които скучаят ще отидат в пъкъла, тъй като по време на шоуто за публиката ще се провежда екскурзия до Марианската котловина, както и до други спирки във Вселената, а феновете ще могат да си купят пръстен от Юпитер, или да вземат ефективно присъединяване в бригадирското придвижване на Хималаите.
И най-важното – ще си отговорят на следните въпроси: Каква е връзката на Слънчевата система и Слънчев бряг? Какви са изгодите от запознанството с неутрона? Каква музика се е изпълнявала на кръщенето на Аполон? И за какво като кажеш, че си първия човек, първо ти се смеят, след това те бият?

Истински справочник до Големия гърмеж, през огромния смях, със страхотна музика и безотговорно въодушевление.

Или както споделя фен, оживял от шоуто: „ Леле, беше грандиозно! ”
На 31.07 на дневната сцена на Neverfest, в парк Аспарухово от 16:30

По концепция и текст на Филип Аврамов

Музика и текстове група " Джинджифил "

Участват: Филип Аврамов, Калин Вельов, Милен Кукошаров, Цветан Андреев и Марияна Добрева-Велева

Билети можете да закупите на
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР