Дългоочакваният сблъсък на Тайсън Фюри с Антъни Джошуа е на

...
Дългоочакваният сблъсък на Тайсън Фюри с Антъни Джошуа е на
Коментари Харесай

Франк Уорън: Мачът между Фюри и Джошуа е на 90% финализиран

Дългоочакваният конфликт на Тайсън Фюри с Антъни Джошуа е „ на 90% финализиран “, съгласно промоутъра на Циганския крал Франк Уорън, който показа, че „ всички желаят този мач да се състои “.

Фюри на няколко пъти промени решението си откакто разгласи, че приключва кариерата си след успеха над Дилиан Уайт с нокаут в шестия рунд през април, като в началото търсеше мач за безспорната международна купа с Олександър Усик, който надделя Джошуа в Саудитска Арабия предишния месец.

Въпреки това, нежеланието на украинския боксьор да излезе още веднъж на кръга до края на годината докара до това международният първенец в тежка категория на WBC да предложи на Ей Джей опцията да се бори за пояса на Световния боксов съвет.

Във вторник мениджърският екип на Джошуа разкри, че изискванията за конфликт сред него и Фюри са били контрактувани предходната седмица, като потвърждението било отсрочено заради гибелта на Кралица Елизабет Втора. Уорън, който работи по организирането на мачовете на Циганския крал, разясни, че към момента има какво да се свърши за официализирането на конфликта, който по всяка възможност ще се организира на 3 декември, само че не чака огромни компликации.

„ Контрактите се приготвят сега. Няма да встъпвам в детайлности, тъй като видяхме какво се случи последния път, когато всякакви хора правеха изказвания и нещата в последна сметка се провалиха. Мачът няма да бъде сигурен, до момента в който не бъдат подписани договорите, само че всички желаят този мач да се състои. Основата на договорката, 90% от това, което има значение, е окей, останалите 10% би трябвало да бъдат позволени. Няма спънки по пътя, тъй че се надяваме доста скоро да завършваме нещата “, разяснява той за talkSPORT.

„ Когато си промоутър, ти си оптимист. Това правиш. Ти си в бизнеса на това да осъществяваш мачове, тъй че всички сме доста разчувствани. Вълнувам се по отношение на тази борба, тъй като постоянно съм считал, че Тайсън ще победи Ей Джей, и в този момент ще разберем дали ще успеем да завършваме всичко за провеждането на този мач “, добави Уорън.

Докато Циганския крал няма проваляне в 33 професионални срещи на кръга, печелейки 32 от тях, то Джошуа позволи три загуби в последните си пет дуела.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР