Дългоочакваният проект в рамките на екосистемата на Шиба Ину, познат

...
Дългоочакваният проект в рамките на екосистемата на Шиба Ину, познат
Коментари Харесай

Шиба Ину: Ще тласне ли Shibarium цената нагоре?

Дългоочакваният план в границите на екосистемата на Шиба Ину, прочут като Shibarium, беше сполучливо обновен предходната седмица след активирането на главната мрежа в петък. 

Въпреки тези неотдавнашни стартирания и рестартирания в границите на последните две седмици, липсва забележителен растеж на цената на SHIB . Освен това цената на управническия токен на плана, BONE, понижава видимо през този месец.  

Въпреки представянето на Shibarium, нито SHIB, нито BONE означиха внезапен растеж на цената, а въвеждането на решението от втори пласт не притегли значително внимание от страна на вложителите.

Възможно е забавянето на стартирането на плана да е главният фактор, съдействал за намаляването на вълнението, изключително като се има поради повече от двегодишното очакване за появяването му. Друг фактор, който може да е съдействал за това, е било в началото несполучливото стартиране на 16 август, което накара вложителите да слагат под въпрос посоката на плана.

Тези фактори се демонстрираха кумулативно в графиките, защото Шиба Ину се бореше да притегли бичи подтик даже с представянето на Shibarium.

Първоначално Shibarium даде обещание да бъде решение, което може да изстреля цената на SHIB към границата от $0.01.  

Неотдавнашният старт обаче докара до отрезвяваща действителност за вложителите, което докара до неустановеност по отношение на това дали мрежата от втори пласт ще подкрепи доста устойчивия напредък на SHIB.  

Вследствие на това SHIB в този момент наподобява подвластна от пазарните сили, като нейната екосистема предлага лимитирана поддръжка за евентуални нараствания на цената.

Въпреки това, опция за евентуално повишаване на цената на SHIB може да се появи, когато Shibarium стартира своя уводен развой на изгаряне на токени.  

Ефективността на това рали зависи от способността на Shibarium да отстрани трилиони токени от обращение. Ако мрежата успее да изгори забележителен брой токени, може да се появи опция за ценово рали. Ако обаче изгарянето на токени включва единствено дребен брой милиони или милиарди токени, потенциалът на Shibarium да подтиква растежа на цената на SHIB евентуално ще остане стеснен.

За разлика от обвързваните с екосистемата приложения, платформите на трети страни като ShibBurn трансферират милиони токени на ден към неактивен портфейл. За да може SHIB да инициира значимо рали, мащабът на изгарянията на токени, проведени от Shibarium, ще би трябвало да бъде доста по-голям, евентуално даже многократно по-голям от актуалните старания. Едва тогава SHIB би могъл да получи нужния подтик, с цел да инициира повишаване на цената.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР