Дългоочакваните Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra вече могат да

...
Дългоочакваните Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra вече могат да
Коментари Харесай

A1 официално започна с продажбите на Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra

Дългоочакваните Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra към този момент могат да бъдат закупени и в България. На 21 август публично започва предлагането им в магазините на А1 в страната, както и в онлайн магазина на А1.bg. С това стартират и доставките за закупилите устройства по време на акцията за предварителни поръчки, която продължи до 20 август. Клиентите на А1 ще бъдат измежду първите, които имат флагманите в България.
Дългоочакваните Note20 и Note20 Ultra идват на пазара с механически характерности, които ги отличават от останалите оферти на Samsung през годината и несъмнено заслужават позицията си във високия клас смарт телефони. И двете устройства оферират най-хубавото от света на високите технологии и издръжливостта, тъй като фината електроника е предпазена от здрав корпус.
 A1 Security Cloud оказва помощ на бизнеса да пази своята IT и мрежова инфраструктура A1 Security Cloud оказва помощ на бизнеса да пази своята IT и мрежова инфраструктура
Сигурността на информацията става все по-голям приоритет за фирмите в света и в България. Периодът на изключителното състояние и необх...
Дисплеите на новите Note20 са предпазени с 3D Gorilla Glass, само че e първият, който е екипиран със седмото потомство Victus. Това му придава в действителност забележителна резистентност от надраскване на екрана. Тестовете демонстрират, че това покритие устоя на рухване от 2 метра на твърда повърхнина. Това е и първият модел на Samsung в портфолиото на, който предлага тази технология.
Една от най-разпознаваемите характерности на Note серията е и обичайният S Pen, който идва в комплект с устройството. Note20 Ultra още веднъж свети с минималното времезакъснение при писане – 9 милисекунди. Това е съвсем незабележимо за човешкото око и ще промени метода, по който феновете на серията са привикнали да работят с умната химикалка.
Моделът се предлага на цени, започващи 1789,99 лв. в брой или за 81,99 на месец, при закупуване с тарифен проект А1 One Unlimited 5XL. Може да бъде закупен както от магазините на A1 в страната, по този начин и онлайн на A1.bg.
По-компактният от двата модела – – също може да се похвали със забележителни технологии. И с двете устройства потребителите получават еднакъв процесор, който задвижва останалите технологии. А точно – мощният Exynos 990. Интересното при него е конфигурацията на ядрата, които следват правилото 2+2+4. Две от тях са с продуктивност 2,73 GHz, други две – с 2,50 GHz, а последните 4 – с 2.0 GHz. Toва разрешава оптимално систематизиране на натоварването посред им съгласно задачата, която би трябвало да извършват.
 А1 поддържа Националната стажантска самодейност 2020 на Съвета на дамите в бизнеса в България А1 поддържа Националната стажантска самодейност 2020 на Съвета на дамите в бизнеса в България
Водещи експерти от А1 ще дават професионални образования като част от поддръжката на компанията за програмата „ Оставаме в Бъ...
Цените на са по-ниски от тези на Ultra модела. Те стартират от 57,99 лв. на месец или 1239,99 лв. в брой, още веднъж при поръчка с двугодишен контракт с тарифен проект. Пълният лист с цените за двете устройства, според от комбинацията им с тарифен проект, може да бъде открит на съответните им страници в онлайн магазина на А1.bg.
Направилите предварителни поръчки и закупилите първи устройства би трябвало да запомнят датата 30 август. Дотогава те би трябвало да задействат своя нов Note модел, с цел да се включат в акцията на Samsung с награди. Между 15 и 21 септември искащите да вземат участие за премия би трябвало да се записват в приложението Samsung Members, което е конфигурирано по дифолт в устройството. Първите по реда на регистрацията си ще получат награди според от закупения от тях модел.
Предвидени са 300 бройки безжични слушалки Galaxy Buds Live за поръчалите Note20 Ultra и още 150 броя Galaxy Buds+ за избралите модела Note20. Щастливците ще получат своя подарък по пощальон, непосредствено от Samsung, след прекосяване на съответния развой по верификация на покупката.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР