Дългоочакваната премиера на най-касовия сръбски филм Южен вятър 2: Ускорение“

...
Дългоочакваната премиера на най-касовия сръбски филм Южен вятър 2: Ускорение“
Коментари Харесай

Две седмици до премиерата на „Южен вятър 2: Ускорение“

Дългоочакваната премиера на най-касовия сръбски филм „ Южен вятър 2: Ускорение “ наближава. Остават единствено 2 седмици до срещата на почитателите на високите скорости и екшън на международно равнище с героите от продължението на паметната продукция, която потегля по кината у нас на 4 февруари . След суперуспешната първа част на кино лентата и сериала към него, ще забележим развръзката на историята на Петър Мараш (Милош Бикович) , неговия най-доверен другар Бачо (Миодраг Радонич) и брат му Ненад (Лука Гърбич) , които ще се изправят в преден конфликт против суровите български наркопласьори Кирил (Захари Бахаров) , Чавдар (Мариан Вълев) , Борис (Асен Блатечки) , Ангел (Мак Маринов) и Иван (Руси Чанев) .  



„ Южен вятър 2: Ускорение “ освен задминава триумфа на първата част, само че и дава мощна поръчка да се трансформира в шлагер в актуалното сръбско кино. С над 700 000 фенове в Сърбия продукцията продължава да набира скорост и да покорява боксофиса в Източна Европа, а през януари филмът излиза и на огромната интернационална сцена с огромно турне в Съединени американски щати.  

Втората част на кино лентата излиза отвън асфалта и градската среда, с цел да тръгне по неотъпканите планински терени на Сърбия, Хърватска и България. На фона на живописните естествени пейзажи ще забележим по какъв начин орисите на неприятните момчета се преплитат оттатък битката за превъзходство в трафика на опиати. „ Южен вятър 2: Ускорение “ слага основните герои в редица тествания, като задава значим въпрос „ парите или фамилията? “.  

„ Колкото и да е чудно, „ Южен вятър “ в действителност е филм за фамилията, само че до момента в който в първата част този претекст е единствено загатнат, то в „ Ускорение “ към този момент е на напред във времето. Втората част ясно демонстрира неприятните фамилни отношение като корен, от който израства злото и незаконния път, по който поемат героите. Всичко стартира в детството и прекъснатата връзка сред татковци и синове, която на по-късен стадий трансформира характера и орисите на героите и приключва за някои с съдбовен край. Жанрът на кино лентата се трансформира към авантюристичен екшън с детайли на престъпен трилър, с интензивен темп и динамичност. Зрителите несъмнено ще бъдат сюрпризирани. “, споделя Милош Бикович във връзка идната премиера на кино лентата.  

„ Не инцидентно втората част на кино лентата се споделя „ Ускорение “. Тя е с доста по-различна образна еднаквост и динамичност, в която се развиват персоналните истории на героите. Това ще бъде едно напълно ново и ненадейно прекарване за публиката. “, добавя Миодраг Радонич.  



Официалният български филмов откъс може да бъде гледан в страницата на кино лентата - https://www.facebook.com/southwind2bg   

Продуценти са Татяна Гойкович, Милош Аврамович, Милош Бикович и Миодраг Радонич, а сценарист е Петър Михайлович.  

В България филмът се популяризира от BS Films с поддръжката на ANVELI.  
Филмовите поредици, които да гледаме още веднъж
Има някои класики в киното, които в никакъв случай не остаряват. Ние се връщаме към тях още веднъж и още веднъж. В тази публикация ще ви предлагаме кино...
Прочети повече
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР