Дългоочакван доклад от водещата разследваща агенция на ООН е готов

...
Дългоочакван доклад от водещата разследваща агенция на ООН е готов
Коментари Харесай

В обвиненията на Израел срещу работниците на ООН в Газа

Дългоочакван отчет от водещата проверяваща организация на Организация на обединените нации е подготвен да хвърли нова светлина върху изказванията на Израел, че чиновници на Организация на обединените нации са взели участие в терора на Хамас на 7 октомври офанзиви, като ориста на организацията на Организация на обединените нации за помощ на палестинците виси на косъм.

През седмиците, откогато Израел насочи шокиращите обвинявания, основни народи донори, в това число Съединените щати, стопираха финансирането към Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа, известна като UNRWA, чиято роля в обезпечаването на храна, вода, медикаменти и заслон в линията Газа е жизненоважен избавителен пояс за цивилните. И въпреки всичко обвиняванията подхраниха гневен спор по отношение на лимитираните доказателства, които Израел показа.

Твърденията бяха предадени в обществени изказвания на израелски публични лица, както и в дипломатически документ, прочут като „ Досието на UNRWA, ”, който не беше необятно публикуван, само че беше даден на NBC News.

Те се концентрират върху твърдени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР