Дългогодишният водещ на прогнозата на времето по bTV Емил Чолаков

...
Дългогодишният водещ на прогнозата на времето по bTV Емил Чолаков
Коментари Харесай

Емил Чолаков напуска bTV

Дългогодишният водещ на прогнозата на времето по bTV Емил Чолаков поема по нов професионален път, оповестиха от малкия екран.

„ След повече от 13 години сполучлива кариера в ролята на водещ на прогнозата за времето и началник на екипа, Емо се насочва към сфера отвън медиите, само че близка до знанията и уменията му, свързани с метеорологията ”, обявиха от bTV.

„ Винаги съм обичал работата си в bTV, тъй като през всичките години работих това, за което съм учил, което ми доставя наслаждение и ми дава огромна независимост. Имах шанса да представям времето по този начин, както желаех да го чуя самият аз - допустимо най-приятелски и положително. Но пристигна моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една специалност, към която от дълго време имам полза, и да бъда потребен по различен метод “, сподели Чиолаков.

Емил Чолаков става едно от най-обичаните телевизионни лица още от старта му в bTV. Завършил „ Метеорология и геофизика “ в Софийския университет, той се причислява към малкия екран при започване на 2006 година По-късно, с изключение на водещ, става и началник екип „ Прогноза за времето “ в bTV Media Group. През годините той демонстрира своята безрезервност и като дипломат на редица дела на медията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР