Дългогодишният репортер на БТВ Новините – Борислав Лазаров - поема

...
Дългогодишният репортер на БТВ Новините – Борислав Лазаров - поема
Коментари Харесай

Репортерът Боби Лазаров става водещ на прогнозата за времето по БТВ от 31 юли

Дългогодишният кореспондент на БТВ Новините – Борислав Лазаров - поема ново предизвикателство.

От 31 юли Боби се причислява към Стаси Цалова и Натали Трифонова като водещ на прогнозата за времето на малкия екран, оповестиха от медията. „ В БТВ се стремим водещите в нюзрума да бъдат публицисти със сериозен опит зад тила си и с изявени репортерски качества. Като част от екипа на новините и настоящите излъчвания на малкия екран в продължение на дълги години, Боби Лазаров е точно подобен публицист. Вярвам, че с неговите необятни знания, умения и положителен жанр в представянето на вести и с естествения му интерес към науката, метеорологичните прогнози ще доближават до феновете по най-любопитния и непосредствен до тях начин”, разяснява Венелин Петков, шеф "Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV Media Group.

С подчертания си интерес към позитивните и любопитни тематики, свързани с науката, културата и загадъчните феномени, Борислав Лазаров е измежду най-обичаните и добре познати телевизионни публицисти още от старта на кариерата му в bTV през 2002 година Посветен на публицистиката от 17-годишен, Боби близо 10 години е радио водещ и музикален управител, а откакто става част от екипа на БТВ Новините работи като кореспондент, сценарист и водещ.

„ Обичам работата си в БТВ, тъй като през всичките тези години постоянно съм имал свободата и най-модерните изразни средства, с цел да развъртвам тематиките, които са забавни и потребни за феновете. Да бъда водещ на прогнозата за времето е опция да направя последваща, естествена стъпка, тясно обвързвана с моите персонални и професионални ползи “, споделя Боби Лазаров.

Боби Лазаров е създател на стотици филми и репортажи за БТВ Новините, БТВ Репортерите и БТВ Документите, които му носят многочислени професионални самопризнания. През 2018 година той бе отличен и от Българската академия на науките като един от публицистите, съдействали най-вече за разпространение на науката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР