Дългогодишната сага с двата враждуващи ромски клана Сребревите и Ескендеровите

...
Дългогодишната сага с двата враждуващи ромски клана Сребревите и Ескендеровите
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Страшен цигански екшън край Карлово, всички ченгета са накрак

Дългогодишната сага с двата враждуващи ромски клана Сребревите и Ескендеровите през днешния ден още веднъж окървави Карловското село Розино. Това оповестиха за БЛИЦ източници от полицията.

Около 17 часа навалица от подивели роми от Сребревите атакували къщите на Ескендеровите. Някои стреляли с ловна пушка. Има доста ранени. Двама са откарани в болница със сачми в краката.

Потрошени са бус, стъкла на къщи, два тв приемника, коли и други На място е пристигнала полиция. 15 души са откарани в районното ръководство в Карлово.

В момента цялата карловска полиция е на място, прави се оглед и се търсят оръжията, от които е стреляно. Все още не е ясно какъв брой от арестуваните ще останат за непрекъснато в ареста.

БЛИЦ напомня, че семейството Сребреви нашумя със зверството, което извърши преди няколко години. Тогава умъртви карловския предприемач Николай Рогачев. Циганите го смляха от пердах на личната му бензиностанция. Впоследствие двама бяха наказани на 19 и 20 години затвор.

Страната беше настръхнала от случилото се, рокери дойдоха, с цел да нападат и срутен до основи циганската махала в Розино. Братът на убития - известният в предишното от ъндърграунда Кольо Рогача бе привикван на няколко пъти в полицията, с цел да даде заричане, че няма да потегля на кървава вендета, каквито планове имаше. Именно по негово гледище рокерите не извършиха желанията си и нещастието се размина.

Днес абсурдът се е разразил, тъй като Сребревите били пияни и имали остаряла омраза с Ескендеровите.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР